Titeket nem idegesít,hogy egyre kisebb helyre vagyunk betuszkolva?
Figyelt kérdés
Először nem lépheted àt a hatàrt,vagyis de csak vagy 2 hétig karanténban csücsülsz vagy fizeted a lóvét a tesztekre. Aztàn most este 8 utàn nem lehet sehova menni. Jövő hónapban napközben sem lehet màr? Vagy a robotolàst még meg engedik? Rabszolgàkat csinàlnak belőlünk. Mindenki a nagy multiknak akarja a wct csiszitölni? Aki otthonról nyomkodja a gépet munka címén biztos nagyon örül,hogy otthon a pizsamàjàba tespedhet. De komolyan senki nem veszi észre,hogy térdre kényszerítenek? Nyomor görcsöm van minden nap,ebbe fogok belejalni nem a vírusba.2020. nov. 11. 13:59
11/24 A kérdező kommentje:
Nem,szerencsére.
2020. nov. 11. 15:17
12/24 anonim válasza:
9000 nm-en vagyok otthon. Kis akácos, kis enyves, kis tó, stb. Szarok én a bezártságra.
13/24 A kérdező kommentje:
Utolsó,de jó neked :) Én is szívesen laknék ilyen helyen!
2020. nov. 11. 16:02
14/24 anonim válasza:
De rettentően idegesít! Én is ki vagyok tőle idegileg. De attól is, hogy itt szinte minden válaszoló a megtestesült tökéletesség és minden kérdésnél csak kioktatnak mindenkit, aki nem birka módjára béget, hogy milyen jó nekünk, hogy ezzel leszünk megmentve a covidtól. Ennyit ki lehet bírni, mert ők is kibírják, Mr és Miss Tökéletességek. Anyám borogass!
15/24 A kérdező kommentje:
Utolsó köszi a vàlaszt. Most egy kicsit jobb kedvem lett,hogy van aki hasonlóan làtja a dolgokat. Szerintem őket is zavarja amúgy,csak idegesíteni akarnak a vàlaszukkal,úgy érzem. Nem hiszem,hogy ez mindenkinek jó.
2020. nov. 11. 17:09
16/24 anonim válasza:
Kerdezovel egyetertek. Ki vagyok.
Ilyet meg gyerekkoromba se csinaltak velem a szuleim,h n olcra hazsmemjek.
17/24 anonim válasza:
Bosszantani akarlak azzal hogy engem nem zavar? :D annyira csökevényes agyad van.
18/24 A kérdező kommentje:
Tök jó,hogy csökevényes agyam van,de nem ez volt a kérdés!
2020. nov. 11. 18:03
19/24 anonim válasza:
Csak ha olyan válasz érkezik ami neked nem tetszik, akkor paraszt módjára kötekedsz. Fogadd el, hogy nem mindenkit zavar az este 8 órára hazamenetel.
20/24 anonim válasza:
A birkák karámba valóak, ugyebár. Pont azért beteg az egész ország minden télen, mert bezsúfolódnak a kazánná fűtött, sosem szellőztetett épületekbe azzal a címszóval, hogy "hideg vaaaan, nem az utcát fűtjük". Most még inkább ez lesz, tökéletes melegágyat biztosítva minden baktériumnak és vírusnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!