Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Megint kaptak az egyetemisták...

Megint kaptak az egyetemisták kettő napot hogy elhagyják a kolit mint tavasszal? Brávó Csúti megint!

Figyelt kérdés

Tavasszal világbotrány volt abból hogy az egyetemi kolikat el kellett hagyni és erre volt kemény kettő napjuk.

Ugye akkor az volt a duma hogy nem tudjuk mi ez a vírus azért kell ilyen intézkedés de többet ilyen nem lesz,mert ha jön a 2. hullám már szervezetten csináljuk.

Na itt a második hullám.

Az egyetemek hétfőn értesülnek, szerdáig el kell hagyni a koleszt. Kettő nap.

Brávó Csúti!!! Megint alkottál!

Remélem 2022ben megkapod érte a jussodat!

Én előbb szavazok a patás ördögre mint rád Csúti!

2020. nov. 10. 19:00
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
62%

a kollégistákat miért kéne albiba költöztetni? nincs otthonuk, ahonnan követhetik az online oktatást?

és nekem ne mondd, hogy két sportszatyornyi cuccot ne lehessen két nap alatt összepakolni..

2020. nov. 10. 19:25
 12/28 anonim ***** válasza:
85%

DE kollegium

Jelentkezeskor, bekoltozeskor elore szoltak, ugy pakoljunk hogy ha 12 orat adnak kitudjunk koltozni. Keves holmit vigyunk.

Aki nem tud kikoltozni, nincs hova menni meltanyossagi kerveny alapjan maradhat a koliban se masikba atkoltoztethetik

2020. nov. 10. 19:28
 13/28 Sunshinedoll ***** válasza:
30%

Meg lehetett volna oldani komolyabban is. A rövid határidős, hirtelen jött pakolgatás, költözés majd biztos nem fog tömeget generálni mondjuk egy 8 emeletes kollégiumban, ahol egy lift van :D Teszem azt ha csak 1 hozztartozó/költöztető jön egy kollégistához, az is egyből kétszer annyi ember.

Egy hetes határidővel simán jobban eloszlik az embersereg. Vagy például tudtam volna jobbat is: ki se kellett volna nyitni az egyetemeket, csak online térben nyomni szeptembertől.

2020. nov. 10. 19:28
 14/28 A kérdező kommentje:

" nincs otthonuk, ahonnan követhetik az online oktatást?"

hát azt te honnan tudod van-e? Hm?

És ha eleve azért ment koliba mert az otthoni körülményei tanulásra alkalmatlanok?

Hm?

2020. nov. 10. 19:31
 15/28 anonim ***** válasza:
60%

#14, és akkor az adófizetők pénzéből fizessék az albit? egy nagykorúnak? hm?

el lehet menni dolgozni, és majd abból. hm?

2020. nov. 10. 19:35
 16/28 anonim ***** válasza:
63%

Ha online lesz az oktatás, mire fel maradnának a kollégiumban?

Tényleg nem kell túldramatizálni a dolgot, kollégisták többsége hazajár hétvégére.

2020. nov. 10. 19:35
 17/28 anonim ***** válasza:
89%

Fantasztikus,feltaláltad a spanyol viaszt,bravo,Nobel-díjat kapsz!

Neked konolyan az életed kimerül abban,hogy feljössz gyakorira és elhordasz mindenkit? Komolyan sajnállak.

Én már akkor hülyének éreztem volna magam,amikor megnézted,hogy Csehországban mennyi ideje volt a diákoknak kiköltözni...

Jesszus,szerinted rajtad kívül hány ember akad ezen ennyire fönt?

Barátnőm kollégista,de neki nem kavart ekkora port ez a kijelentés mint neked.

Szánalmas

2020. nov. 10. 19:36
 18/28 A kérdező kommentje:

"és akkor az adófizetők pénzéből fizessék az albit? egy nagykorúnak? hm?"

Csehország, Szlovákia épp ezt teszi. Na?

Egyetemistáknál.

2020. nov. 10. 19:36
 19/28 anonim ***** válasza:
74%
#18, éééés? itt nem teszik. ennél nagyobb szarban lévőket se támogatnak. nehogy már ennek a covid-őrületnek néhány taknyos kollégista legyen a legnagyobb áldozata
2020. nov. 10. 19:44
 20/28 A kérdező kommentje:

Több szobát is szétvertek a kollégisták a Schönherzben Orbán bejelentése után

[link]

Szobákat vertek szét a Budapesti Műszaki Egyetem hallgatói hétfőn a Schönherz Kollégiumban, miután Orbán Viktor bejelentette az új járványügyi intézkedéseket. Ezek között volt többek közt a felsőoktatás áttérését digitális tanrendre, és a kollégiumok bezárása is. A Facebookon terjedő képek és videók alapján a diákok több szoba berendezését is szétdobálták, de volt olyan is, aki kalapáccsal ütötte szét a falat.

2020. nov. 10. 19:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!