Megint kaptak az egyetemisták kettő napot hogy elhagyják a kolit mint tavasszal? Brávó Csúti megint!
Tavasszal világbotrány volt abból hogy az egyetemi kolikat el kellett hagyni és erre volt kemény kettő napjuk.
Ugye akkor az volt a duma hogy nem tudjuk mi ez a vírus azért kell ilyen intézkedés de többet ilyen nem lesz,mert ha jön a 2. hullám már szervezetten csináljuk.
Na itt a második hullám.
Az egyetemek hétfőn értesülnek, szerdáig el kell hagyni a koleszt. Kettő nap.
Brávó Csúti!!! Megint alkottál!
Remélem 2022ben megkapod érte a jussodat!
Én előbb szavazok a patás ördögre mint rád Csúti!
a kollégistákat miért kéne albiba költöztetni? nincs otthonuk, ahonnan követhetik az online oktatást?
és nekem ne mondd, hogy két sportszatyornyi cuccot ne lehessen két nap alatt összepakolni..
DE kollegium
Jelentkezeskor, bekoltozeskor elore szoltak, ugy pakoljunk hogy ha 12 orat adnak kitudjunk koltozni. Keves holmit vigyunk.
Aki nem tud kikoltozni, nincs hova menni meltanyossagi kerveny alapjan maradhat a koliban se masikba atkoltoztethetik
Meg lehetett volna oldani komolyabban is. A rövid határidős, hirtelen jött pakolgatás, költözés majd biztos nem fog tömeget generálni mondjuk egy 8 emeletes kollégiumban, ahol egy lift van :D Teszem azt ha csak 1 hozztartozó/költöztető jön egy kollégistához, az is egyből kétszer annyi ember.
Egy hetes határidővel simán jobban eloszlik az embersereg. Vagy például tudtam volna jobbat is: ki se kellett volna nyitni az egyetemeket, csak online térben nyomni szeptembertől.
" nincs otthonuk, ahonnan követhetik az online oktatást?"
hát azt te honnan tudod van-e? Hm?
És ha eleve azért ment koliba mert az otthoni körülményei tanulásra alkalmatlanok?
Hm?
#14, és akkor az adófizetők pénzéből fizessék az albit? egy nagykorúnak? hm?
el lehet menni dolgozni, és majd abból. hm?
Ha online lesz az oktatás, mire fel maradnának a kollégiumban?
Tényleg nem kell túldramatizálni a dolgot, kollégisták többsége hazajár hétvégére.
Fantasztikus,feltaláltad a spanyol viaszt,bravo,Nobel-díjat kapsz!
Neked konolyan az életed kimerül abban,hogy feljössz gyakorira és elhordasz mindenkit? Komolyan sajnállak.
Én már akkor hülyének éreztem volna magam,amikor megnézted,hogy Csehországban mennyi ideje volt a diákoknak kiköltözni...
Jesszus,szerinted rajtad kívül hány ember akad ezen ennyire fönt?
Barátnőm kollégista,de neki nem kavart ekkora port ez a kijelentés mint neked.
Szánalmas
"és akkor az adófizetők pénzéből fizessék az albit? egy nagykorúnak? hm?"
Csehország, Szlovákia épp ezt teszi. Na?
Egyetemistáknál.
Több szobát is szétvertek a kollégisták a Schönherzben Orbán bejelentése után
Szobákat vertek szét a Budapesti Műszaki Egyetem hallgatói hétfőn a Schönherz Kollégiumban, miután Orbán Viktor bejelentette az új járványügyi intézkedéseket. Ezek között volt többek közt a felsőoktatás áttérését digitális tanrendre, és a kollégiumok bezárása is. A Facebookon terjedő képek és videók alapján a diákok több szoba berendezését is szétdobálták, de volt olyan is, aki kalapáccsal ütötte szét a falat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!