Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Megint kaptak az egyetemisták...

Megint kaptak az egyetemisták kettő napot hogy elhagyják a kolit mint tavasszal? Brávó Csúti megint!

Figyelt kérdés

Tavasszal világbotrány volt abból hogy az egyetemi kolikat el kellett hagyni és erre volt kemény kettő napjuk.

Ugye akkor az volt a duma hogy nem tudjuk mi ez a vírus azért kell ilyen intézkedés de többet ilyen nem lesz,mert ha jön a 2. hullám már szervezetten csináljuk.

Na itt a második hullám.

Az egyetemek hétfőn értesülnek, szerdáig el kell hagyni a koleszt. Kettő nap.

Brávó Csúti!!! Megint alkottál!

Remélem 2022ben megkapod érte a jussodat!

Én előbb szavazok a patás ördögre mint rád Csúti!

2020. nov. 10. 19:00
1 2 3
 1/28 Banna97 ***** válasza:
68%

Ezt én sem értem hogy gondolták, hogy hirtelen fogják magukat a diákok és költözzenek ki.

Nem mindenkinek olyan egyszerű ez, hogy haza utazzon, ha egyáltalán van hova haza mennie.

2020. nov. 10. 19:13
 2/28 anonim ***** válasza:
45%
Eddig azért hisztiztél, hogy nem zárták be az iskolákat. Most azért, hogy bezárják, és nyilván a kolikat is kiürítik. Neked semmi sem jó?
 3/28 anonim ***** válasza:
55%
Szerinted Orbán olvassa a kérdésed, maki?
 4/28 A kérdező kommentje:

"Ezt én sem értem hogy gondolták, hogy hirtelen fogják magukat a diákok és költözzenek ki."

hát így! fogják magukat és húzzanak el. hova mennek? ahova akarnak.

ilyen egyszerű. itt a példa.

Remélem erre 2022ben mindenki emlékezni fog. Én igen.

mondjuk én ettől függetlenül előbb szavazok akárkire mint a Csútira és NER bandájára.

2020. nov. 10. 19:16
 5/28 anonim ***** válasza:
91%
Ez komolyan azt hiszi, hogy a miniszterelnök idejár a Gy.k.-ra vagy mi a baja ennek a turbócsútizónak szerintetek? 😂
2020. nov. 10. 19:16
 6/28 A kérdező kommentje:

"Ez komolyan azt hiszi, hogy a miniszterelnök idejár a Gy.k.-ra"

Nincs rá ideje. Grazban is emelték az adagot, kijárási is van, Lölőkével is kéne törődni-nem jár az ide.

Meg aztán ki tudja milyen az új szer amit Grazban kap.

2020. nov. 10. 19:18
 7/28 anonim ***** válasza:
78%

Látszik rajtad hogy az inteligencia szinted nagyon a béka segge alatt.

Szerinted más vezető nem cselekedett volna ugyanígy? Miután minden ország bezáratta az iskolákat, és nekik sem volt több idő? Félre ne érts, nem vagyok se Orbán szerető, se Fideszes, de amit ti csináltok az már szánalmas.

2020. nov. 10. 19:19
 8/28 anonim ***** válasza:
87%
Annyira azért nem kell sajnálni a kollégistákat, sokan vesztették el a munkájukat egyik napról a másikra és várható volt, hogy lesz második hullám.
2020. nov. 10. 19:20
 9/28 A kérdező kommentje:

"s várható volt, hogy lesz második hullám."

pont ezért totál abszurd ami folyik. Pont ezért!!

Ja és Csehországban bezárták a kolikat, megnéztem, 8 azaz NYOLC napos költözési moratóriummal és az albi díjának 75%-os átvállalásával...

Hát?

2020. nov. 10. 19:22
 10/28 anonim ***** válasza:
70%
Fél óra alatt ki lehet költözni.
2020. nov. 10. 19:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!