Ki hívjak fel, hogy megtudjam nekem szabad e menni Anyáért munkába?

06-80-277-455
06-80-277-456
Az ingyenesen hívható információs vonalak a hét minden napján 24 órában elérhetőek mobil- vagy vezetékes telefonkészülékről.
koronavirus@bm.gov.hu

Az biztos, hogy sokat kell próbálkozni, érdemes valami automata tárcsázó appot használni, aki hívja helyetted. De az sem biztos, hogy kapásból tudják a választ erre.
A magam részéről azt gondolom, hogy ha megmondod a rendőrnek, hogy édesanyádért mész, aki munkából jön, akkor nem fognak keménykedni.
Persze az is kérdés, hol van ez. Valahol vidéken az isten háta mögött, vagy Bp-n.

Kis megyeszékhely.
Akkor séta. :D nem irigylem. Kollégáját sem, mozgáskorlátozott és falun lakik neki meg a férje jönne. Ciki.

Azt is megteheted, hogy az Indexnek megírod a kérdést mailben. Ilyenkor szoktak cikkeket írni, hogy mire vonatkozik, és mire nem, és mivel ők sajtó, ők közvetlenül kérdezhetik a minisztériumot, és kapnak is választ. A te kérdésed is belekerülhet, mint kérdéses eset.
Mivel csak holnap éjféltől él, ezért biztos lesz valami cikk erről addig.

szerintem ha normalis rendoroket fogsz ki, egyuttmukodsz az igazoltatasnal, stb akkor nem lesz gond, mivel a torveny szerint munkabol lehet jonni es mivel edesanyad ezt nem tudja egyedul megoldani, neked kell segitened ot.
meg szerintem amugy sem ugy kell elkepzelni ezt hogy minden utcasarkon allnak a rendorok, es minden egyes autot igazoltatnak es megbuntetnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!