Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Ki hívjak fel, hogy megtudjam...

Ki hívjak fel, hogy megtudjam nekem szabad e menni Anyáért munkába?

Figyelt kérdés
Este mindig 22:00 megyek érte mert lekési a buszt. Nem jó sötétben 3km-t sétálni egy másik csatlakozásért. :( Ilyenkor mehetek érte vagy, nem? Ha megyek érte ( autóval) akkor mennyi bírságot kapok? Ki adhat erről nekem hasznos infót?
2020. nov. 9. 11:04
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

06-80-277-455

06-80-277-456

Az ingyenesen hívható információs vonalak a hét minden napján 24 órában elérhetőek mobil- vagy vezetékes telefonkészülékről.

koronavirus@bm.gov.hu

2020. nov. 9. 11:08
 2/10 A kérdező kommentje:
Foglaltak. :( 5 perce próbálom hívni.
2020. nov. 9. 11:14
 3/10 anonim ***** válasza:

Az biztos, hogy sokat kell próbálkozni, érdemes valami automata tárcsázó appot használni, aki hívja helyetted. De az sem biztos, hogy kapásból tudják a választ erre.

A magam részéről azt gondolom, hogy ha megmondod a rendőrnek, hogy édesanyádért mész, aki munkából jön, akkor nem fognak keménykedni.

Persze az is kérdés, hol van ez. Valahol vidéken az isten háta mögött, vagy Bp-n.

2020. nov. 9. 11:16
 4/10 anonim ***** válasza:
Nem mehetsz érte. Ma még igen. Meg holnap. De szerdától nem.
2020. nov. 9. 11:22
 5/10 A kérdező kommentje:

Kis megyeszékhely.

Akkor séta. :D nem irigylem. Kollégáját sem, mozgáskorlátozott és falun lakik neki meg a férje jönne. Ciki.

2020. nov. 9. 11:40
 6/10 anonim ***** válasza:
Azért ne vegyél készpénznek mindent, amit a neten válaszolnak neked. Én rákérdeznék a helyedben.
2020. nov. 9. 11:46
 7/10 A kérdező kommentje:
Hívom folyamatosan.
2020. nov. 9. 11:47
 8/10 anonim ***** válasza:

Azt is megteheted, hogy az Indexnek megírod a kérdést mailben. Ilyenkor szoktak cikkeket írni, hogy mire vonatkozik, és mire nem, és mivel ők sajtó, ők közvetlenül kérdezhetik a minisztériumot, és kapnak is választ. A te kérdésed is belekerülhet, mint kérdéses eset.

Mivel csak holnap éjféltől él, ezért biztos lesz valami cikk erről addig.

2020. nov. 9. 11:54
 9/10 anonim ***** válasza:
Nem háború van, ez nem kijárási tilalom. Ha okkal mész és kocsival, akkor rendben lesz a dolog.
2020. nov. 9. 11:54
 10/10 anonim ***** válasza:

szerintem ha normalis rendoroket fogsz ki, egyuttmukodsz az igazoltatasnal, stb akkor nem lesz gond, mivel a torveny szerint munkabol lehet jonni es mivel edesanyad ezt nem tudja egyedul megoldani, neked kell segitened ot.

meg szerintem amugy sem ugy kell elkepzelni ezt hogy minden utcasarkon allnak a rendorok, es minden egyes autot igazoltatnak es megbuntetnek.

2020. nov. 9. 12:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!