Udv! A kijarasi korlatozasrol lenne egy kerdesem ha megtudjatok nekem valaszolni?
Figyelt kérdés
A kerdesem az, hogy en baratnomtol kb 15kmre lakom, a hetvegen ettol fuggetlenul elmehetek hozza es tolthetem vele a hetvegemet? Vagy ez ellent mond a szabalyzatnak? Koszi a valaszotokat!2020. márc. 27. 22:43
1/14 anonim válasza:
Együtt éltek? Oda vagy bejelentve?
2/14 anonim válasza:
Ha a barátnőd nem tud magáról gondoskodni, akkor nyújthatsz neki segítséget, például vihetsz elemet a vibrátorába.
3/14 anonim válasza:
Szerintem ellentmond, mert nincs a párral való találkozás a megengedett dolgok listáján. Sajnos mi is ilyen helyzetbe vagyunk a barátommal, ráadásul most lesz a 18. szülinapja, és én emiatt nem ünnepelhetek vele.
4/14 anonim válasza:
Ha esetleg bárki kérdezné...Tankolni mész, fodrászhoz, horgászni, bevásárolni stb. De a lőtéri kutyát nem fogja érdekelni max a nagyobb városokban lesz néhány buzgómócsing rendőr.
5/14 anonim válasza:
Persze, játszuk ki ahol csak tudjuk, aztán csodálkozzunk, ha ennél is szigorúbb rendelkezés jön.
6/14 anonim válasza:
Miért kell retardáltnak lenni és nem megérteni, hogy miről van szó?
Nem az első kérdező, aki "egyből menni akar, mert forr a vére".
7/14 Andizsuzsi válasza:
Elmehetsz a barátnődhöz, a kijárási korlátozás azt nem tiltja.
8/14 anonim válasza:
Mehetsz, csak a sok túlbuzgó mondja a sok hülyeséget, hogy nem mert majd emiatt fog megfertőződni az egész ország..
9/14 A kérdező kommentje:
Igazabol nem lakunkt egyutt,es nem ott vagyok bejelentve, csak ugye a munkam miatt hetvegente tudunk egyutt lenni es ezert kerdem , hogy most ez hogy van?:/ hogy lehet e ott tolteni a hetveget vagy sem :/
2020. márc. 28. 08:14
10/14 anonim válasza:
Világosan el lett mondva, hogy senkit nem fog érdekelni ki hova van bejelentve. És senki nem fog megállítani és megkérdezni, hogy hova mész, mivel tulajdonképpen bárhova lehet menni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!