Most akkor szabad ember vagyok?
Figyelt kérdés
Három hete megbetegedtem, két nap 39 fokos láz volt, szag-íz zavar, majd múlthéten voltam, a gyorsteszt pozitív lett, de félig meddig meggyógyultam addigra. Hazamentem, az orvos azt mondta ne menjek sehová, majd hív telefonon az ÁNTSZ, mert a másik teszt csak kb két nap mulva lesz kész. Most meg meg is gyógyultam teljesen, egy kis enyhe orrdugulás van, semmi más. Amúgy sem volt semmi komolyabb a két lázas napon kívűl. Az pedig lasssan három hete. Viszont nem keresett senki, eltelt egy hét, nem hívott az ÁNTSZ. Én úgy gondoltam, hogy hétfőtől megyek melózni. Egyébként nem maradtam otthon, mert senki nem intézkedett hatóságilag. Most akkor szabadon elmehetek bárhová, azt csak az orvos ajánlotta, hogy legyek otthon? Nem keresett semmi hatóság, már sztem nem is fog.2020. nov. 7. 21:20
1/2 anonim válasza:
miért nem hívod az orvost? hogy mit javasol illetve neki ugyan ezt elmondod ujra? ő a kompetens személy ebbe nem mi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!