Feljelenthetem a boltost amiért szétcseszte a bank kártyámat?
A bank kártyám érintő része egy ideje nem megy.
Mert egy hülye boltban egy hülye boltos csaj kis híján megerőszakolta.
Akkor még nem a kártyával volt a baj hanem a terminállal.
Halítgatta erőltette össze-vissza, az udvaron kereste a térerőt stb.
Azóta nem megy a kártya érintő része.
A kérdező most nagyon bátran szidja az " alkalmatlan kis hülye " " boltos csaj"-t, de amikor ott állt vele szemben annyi bátorsága sem volt hogy rászóljon, hogy hagyja abba, kifizeti inkább másképpen.
Kérdező, szólj anyádnak, majd ő lerendezi!
A kártyád hibás h@lyegyerek.
Nekem kettévágta az ex bosszúbl, de mivel a chip nem sérült, tokba téve gyönyörűen működött.
Ha a bank tényleg ingyen kicseréli, akkor nem érdemes feljelenteni őt ez miatt.
De jelentheted a főnökének, hátha megbünteti valahogy vagy ad valami kárpótlást miatta.
Meg beleírhatod a problémát a vásárlók könyvébe.
Egyrészt akkor kellett volna okosnak lenned, mikor ez történt. Néma vagy talán, hogy nem tudtad mondani a boltos csajnak, hogy ne hajlítgassa a kártyádat? Gondolom neked is kellett volna a cucc, amit fizetni akartál vele, ezért hagytad, csak utólag vagy ilyen kemény.
Másrészt a kártyának hacsak nincs eltörve, ennyitől nem kéne baja legyen. Lehet amúgy is szar lenne.
Harmadrészt ad ingyen vagy pár ezer Forintért újat a bank, a kártyadíjat attól függetlenül kell fizetned. Eddig is fizetted, amíg jó volt a kártyád, nem?
Negyedrészt te tényleg azt hiszed, hogy ezért feljelenthetsz valakit? Mégis hogy képzeled a szitut, hogy bizonyítod? Gondold már végig...
Akkor nem feljelentem csak megverem.
Másnak a tulajdonában kárt tett, szándékosan.
Egyébként valamiért minden boltoscsaj idegbeteg abban a boltban, párszor már rájuk szóltam hogy ne pattogjanak.
Ez van közel.
Kocsma-bolt.
Múltkor már panaszkodott az 1ik hogy a hülye szövegelés miatt mindig össze zavarják számolás közben. Akkor meg nem alkalmas rá.
Mert mindig van pár alkesz akik ott kempelnek, meg egyenként bemászkálnak 1 sör 1 kis feles.
A tulajdonos meg tudja hogy a fiatal lányokra jobban jönnek az alkeszek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!