Szabadságról való visszarendelésnél követelhetem az írásos dokumentált visszarendelést, melynek hiányában nem megyek vissza?
Ha szabiról vissza akarnak rendelni, akkor én követelhetem azt hogy ezt a visszarendelést adják írásba (pl céges mail címről küldött mail) és ha nem adják ezt írásba, akkor nem megyek vissza?
A telefonos visszarendelés szerintem kevés, mert nekem károm keletkezik a visszarendeléssel, és ha csak szóban hangzik ez el, még azt mondják később nem is ők mondták hogy menjek vissza (megtörtént már ez is!)
Ilyen előélettel követelhetem hogy írásban rendeljenek vissza? És ha nem adják írásba akkor nem is megyek?
"Honnan tudod hogy nem rögzítette? M"
Az én előzetes engedélyem és hozzájárulásom nélkül kép és hangfelvételt rólam nem készíthet, ez akár 3-5 év börtönt is jelenthet neki.
A híváslista meg semmit se jelent: ki vette fel? Akárki felvehette.
Két dolgot nem veszel figyelembe.
A munkába lépéssel elfogadtál egy eljárásrendet. Az lényegtelen, hogy mutatták-e, kérhetted volna. Ha abban - vagy az ismert szokásjogban- szerepel a telefonos visszarendelés, akkor megtehetik. A helyszínre érkezve a letagadás nem életszerű, ráadásul a szolgáltató tudja reprodukálni.
A másik, hogy elfelejted, már sok éve és egyre inkább, az erő határozza meg a cselekvés irányát. ezen lehet siránkozni, az azonban semmin nem változtat. Mindenkinek magának kell eldönteni, mit tesz. Elfogadja vagy fellép ellene. Utóbbi esetben azt is, miképpen találja meg ennek leghatásosabb módját. Azt nem mondhatod, hogy erről nem tudtál, évek óta ettől hangos a sajtó. De ha mondod is, az erőtörvény mindenképpen érvényesül. A kérdés mindössze az, ki az erősebb.
Mindenhol, kivéve az alapítványi iskolát. Ott nincs szabadság, mer' a dógozó dógozzon, ne nyaralgasson. Nincs táppénz, mer' nincsen annak semmi baja, gyöjjön dógozni. Fizetés se szokott lenni, csak több hónappal később, véletlenszerű 20-50 ezres levonásokkal. Bérjegyzék sincs, kérni sem lehet. Néha áram sincs, mert nem mindig telik a közüzemi számlákra. Dolgozók se nagyon vannak, mert sorban húznak el, az újakat meg hiába jelentik be, nem jönnek vagy 1-2 nap után megfutamodnak.
Gyakorlatilag csak a vén alkesz igazgatóból és az ide írogató szellemi fogyatékosból áll az egész kóceráj, de egyre erősebb a gyanúm, hogy az egész iskola csak ennek az ütődöttnek a fejében létezik. Pedig ez az állapot gyógyszerekkel és pszichoterápiával kiválóan karbantartható, de nem él vele, jobb neki így.
"Letagadom a hívást mivel bizonyítja?"
Ja ha te is ilyen sz@r alak vagy, akkor pont összeilletek az munkáltatóddal.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!