Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Szabadságról való visszarendel...

Szabadságról való visszarendelésnél követelhetem az írásos dokumentált visszarendelést, melynek hiányában nem megyek vissza?

Figyelt kérdés

Ha szabiról vissza akarnak rendelni, akkor én követelhetem azt hogy ezt a visszarendelést adják írásba (pl céges mail címről küldött mail) és ha nem adják ezt írásba, akkor nem megyek vissza?

A telefonos visszarendelés szerintem kevés, mert nekem károm keletkezik a visszarendeléssel, és ha csak szóban hangzik ez el, még azt mondják később nem is ők mondták hogy menjek vissza (megtörtént már ez is!)

Ilyen előélettel követelhetem hogy írásban rendeljenek vissza? És ha nem adják írásba akkor nem is megyek?

2020. okt. 30. 14:45
1 2 3
 11/28 A kérdező kommentje:

"A szó elszáll, nem is értem ez miért kérdéses számodra."

Azért mert nem akarják írásba adni és azt mondják anélkül is él a visszarendelés. Én meg anélkül vissza nem megyek. Adják írásba és akkor oké-de akkor a keletkezett káromat is 100%ban térítsék (nem fogják, eszükben sincs, ezért nem adják írásba)

2020. okt. 30. 15:02
 12/28 anonim ***** válasza:
89%
Akkor nem mész vissza, jól teszed, de szerintem inkább üdülj a szállodádban, ne gyakorizz
2020. okt. 30. 15:04
 13/28 Andizsuzsi ***** válasza:
92%
Jogilag nem kérheted, a telefonon történő behívás is érvényes. Megoldás: legközelebb ilyen esetben nem veszed fel a telefont. A költségeidet kötelező (lenne) megtéríteniük. Hogy ennek érdekében meddig vagy hajlandó elmenni, rajtad áll.
2020. okt. 30. 15:08
 14/28 anonim ***** válasza:
46%
Nyaralgassál ebben a szep idoben, de ha megtenned, hogy bepotyogod a ceged elerhetoseget es, hogy milyen pozícióban dolgoztál idaig, akkor biztos lenne itt alkalmas jelentkezo aki addig is beadna az oneletrajzat ha nem zavar.
2020. okt. 30. 15:10
 15/28 A kérdező kommentje:

"a telefonon történő behívás is érvényes. "

Letagadom a hívást mivel bizonyítja? Engem hívott? Engem? Hát engem nem. Bizonyítsa az ellenkezőjét.

A hívásinfó az semmi-bárki felvehette.

Meg aztán én döntöttem. Vagy írás vagy nem megyek.

2020. okt. 30. 15:10
 16/28 A kérdező kommentje:

"hogy bepotyogod a ceged elerhetoseget es, hogy milyen pozícióban dolgoztál idaig,"

nyugi ha lesz üresedés, a kozigallas.gov.hu-n kinn lesz... de annyiért amennyit fizet, nem törik magukat a jelentkezők főleg nem diplomával mert az meg kell.

2020. okt. 30. 15:11
 17/28 anonim ***** válasza:
46%
Honnan tudod hogy nem rögzítette? Meg egy hívás listát mennyi idő elővenni? Ott a bizonyíték és viszlát:) AKkor nem mész, szerintem érdemes lesz jelentkezned a munkaügyi központban:) De mondom ne gyakorizz élvezd a szállodát és az üdülést:)
2020. okt. 30. 15:12
 18/28 anonim ***** válasza:
46%
De érdekes gyenge a fizu... de ilyenkor van pénzed szállodára?... kicsit ellentmondásos...
2020. okt. 30. 15:12
 19/28 A kérdező kommentje:

"e érdekes gyenge a fizu... de ilyenkor van pénzed szállodára?.2

Last minute wellnessről még nem hallottál? már 6-8.000/napért napi 2x étkezéssel van ajánlat.

2020. okt. 30. 15:18
 20/28 anonim ***** válasza:
63%
NEm nem hallottam, átküldöd a hotelt én is nagyon szeretnék oda menni? Előre is köszönöm!
2020. okt. 30. 15:19
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!