Szabadságról való visszarendelésnél követelhetem az írásos dokumentált visszarendelést, melynek hiányában nem megyek vissza?
Ha szabiról vissza akarnak rendelni, akkor én követelhetem azt hogy ezt a visszarendelést adják írásba (pl céges mail címről küldött mail) és ha nem adják ezt írásba, akkor nem megyek vissza?
A telefonos visszarendelés szerintem kevés, mert nekem károm keletkezik a visszarendeléssel, és ha csak szóban hangzik ez el, még azt mondják később nem is ők mondták hogy menjek vissza (megtörtént már ez is!)
Ilyen előélettel követelhetem hogy írásban rendeljenek vissza? És ha nem adják írásba akkor nem is megyek?
"de ők is megtehetik, hogy elbúcsúznak tőled."
Megtehetik. Kifizetik ami jár, jogszerűen felmondanak, leperkálják a szerződés és Mt szerint járó végkielégítést és többet be se megyek.
Rajtuk áll. Tőlem.
"Vagy pedig simán kidobnak valami más okkal"
Megtehetik, Állok elébe. Pillanatnyilag az a nagy büdös helyzet hogy lám annyira kellek hogy még szabiról is be akarnak hívni.
Mert az az "új csodaember" akit felvettek, 2 hét után lelépett és nincs senki a helyére. Ha ebben a helyzetben elküldenek, az duplán bukó. Nekik.
"velemenyezem szukseg lenne a munkadra."
És a visszhívás miatt nekem keletkezett káromat (szálloda lekötése) meg b*****nak kifizeti majd. Ismerjük ezt.
Ezért nem adják írásba a visszarendelést.
Én meg anélkül vissza nem megyek.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!