Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Szabadságról való visszarendel...

Szabadságról való visszarendelésnél követelhetem az írásos dokumentált visszarendelést, melynek hiányában nem megyek vissza?

Figyelt kérdés

Ha szabiról vissza akarnak rendelni, akkor én követelhetem azt hogy ezt a visszarendelést adják írásba (pl céges mail címről küldött mail) és ha nem adják ezt írásba, akkor nem megyek vissza?

A telefonos visszarendelés szerintem kevés, mert nekem károm keletkezik a visszarendeléssel, és ha csak szóban hangzik ez el, még azt mondják később nem is ők mondták hogy menjek vissza (megtörtént már ez is!)

Ilyen előélettel követelhetem hogy írásban rendeljenek vissza? És ha nem adják írásba akkor nem is megyek?

2020. okt. 30. 14:45
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
48%
Megteheted persze, de ők is megtehetik, hogy elbúcsúznak tőled.
2020. okt. 30. 14:46
 2/28 A kérdező kommentje:

"de ők is megtehetik, hogy elbúcsúznak tőled."

Megtehetik. Kifizetik ami jár, jogszerűen felmondanak, leperkálják a szerződés és Mt szerint járó végkielégítést és többet be se megyek.

Rajtuk áll. Tőlem.

2020. okt. 30. 14:49
 3/28 anonim ***** válasza:
33%
Vagy pedig simán kidobnak valami más okkal és akkor... így jártál:) Én a helyedben azonnal húznék vissza dolgozni és köszönönném meg a főnökömnek hogy van hol dolgoznom ebben a nehéz időben.
2020. okt. 30. 14:51
 4/28 A kérdező kommentje:

"Vagy pedig simán kidobnak valami más okkal"

Megtehetik, Állok elébe. Pillanatnyilag az a nagy büdös helyzet hogy lám annyira kellek hogy még szabiról is be akarnak hívni.

Mert az az "új csodaember" akit felvettek, 2 hét után lelépett és nincs senki a helyére. Ha ebben a helyzetben elküldenek, az duplán bukó. Nekik.

2020. okt. 30. 14:52
 5/28 anonim ***** válasza:
48%
Ez van, akkor szépen visszamész dolgozni, vagy pedig lenyeled azt hogy elbúcsúznak tőled, ebben az időben pillanatokat alatt találnak a helyedre embert. Főleg ilyen stabil cégbe.
2020. okt. 30. 14:53
 6/28 anonim ***** válasza:
68%
Valoszinu nem azert hivnak be mert beleakarnak ronditani a szabdsagokba … velemenyezem szukseg lenne a munkadra.
2020. okt. 30. 14:54
 7/28 anonim ***** válasza:
40%
Egyértelmű hogy csakis írásos visszarendelésre kell bemenned. A szó elszáll, nem is értem ez miért kérdéses számodra.
2020. okt. 30. 15:00
 8/28 A kérdező kommentje:

"velemenyezem szukseg lenne a munkadra."

És a visszhívás miatt nekem keletkezett káromat (szálloda lekötése) meg b*****nak kifizeti majd. Ismerjük ezt.

Ezért nem adják írásba a visszarendelést.

Én meg anélkül vissza nem megyek.

2020. okt. 30. 15:01
 9/28 anonim ***** válasza:
Mi például a cégnél minden a szokványostól eltérő, nem a napi rutinhoz tartozó mozdulatot kizárólag írásos felszólításra végzünk el.
2020. okt. 30. 15:02
 10/28 anonim ***** válasza:
35%
Akkor nem mész, lesz még egy munkanélküli ez van. Amúhy hh szálodában vagy pár kérdéssel arrébb még mindent be akartál zárni?:O Iszonyat nagy felelőtlenségre vall hogy ilyenkor nyaralgatsz...
2020. okt. 30. 15:02
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!