Nincs semmi lehetőségem, hogy visszaszerezzem a Telekom által elrabolt pénzemet?
Figyelt kérdés
Próbáltam utcai fülkéből telefonálni, és a három próbált telefon egyike se működött. Összesen 400 forintot dobtam beléjük (mert kisebb nem volt nálam).2020. okt. 11. 16:21
1/110 anonim válasza:
Vedd úgy hogy hozzájárultál a telefonok megjavitásához.
2/110 A kérdező kommentje:
Miért vegyem úgy, ha teljesen nyilvánvaló, hogy ezek után is szarnak rá magasból?
2020. okt. 11. 16:27
3/110 A kérdező kommentje:
Nem is értem mi értelme egy olyan törvénynek, hogy háromezer lakosonként kell lennie egy telefonfülkének, de a telefonnak nem muszáj működnie. Mintha teljesen elmebetegek írták volna ezt a törvényt (is).
2020. okt. 11. 16:29
4/110 anonim válasza:
Csak nem telefonbetyárkodni akartál ? Nincs mobilod ?
5/110 A kérdező kommentje:
Nincs rajta pénz.
2020. okt. 11. 17:28
6/110 anonim válasza:
"hogy háromezer lakosonként kell lennie egy telefonfülkének"
Hát lassan 3000 lakosonként lesz 3500 mobiltelefon, szóval annyira nem sürgősek a telefonfülkék.
7/110 A kérdező kommentje:
Ez így van, de akkor miért nem hoznak olyan törvényt, hogy meg kell szüntetni őket? Rondák, foglalják a helyet és még nem is működnek, de azért eljátsszák az álszentet, hogy törődnek a mobillal nem rendelkezőkkel.
2020. okt. 11. 17:57
8/110 anonim válasza:
Mondjuk ahelyett hogy bedobáltad a pénzt feltöltötted volna az egyenlegedet.....
9/110 A kérdező kommentje:
Töltsek fel 3000 forintot azért, hogy évente lebeszéljek belőle max. 2000-et?
2020. okt. 11. 18:00
10/110 anonim válasza:
Azta, nagyon nagy kiadás ez a párezer forint egy évben. A telefon megvétele nem okozott válságot nálad? Egyáltalán minek neked telefon?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!