Ebbe ki lesz a hibás jogilag?
Tegyük fel:Nos,ha megyek a utcán vidáman,és a senkihez se szólok.
DE!
Egy hülyegyerek pofázni,mert nyilván ott vannak emberek,és hagyom a fenébe,mert hülyékkel minek foglakozni..
És az láttom nagyon produlkálja magát,és elkezd követni engemet,és folyton ugat még..
(Na most le akarom szögezni hogy nem az a gyerek vagyok aki könyen fel lehet húzni,de azért mindenek van határja.)
És még a nagyon nem normális hülyegyerek hozzámér (vagyis meglök/megüt) én meg válaszként gáz riasztóval meglövöm meghason,és még nem elég hogy a hülyegyerek még nem hagy el a támadással,de közeleg is,én meg végső esetben pár lövést le adok rá.
Persze mellhasra.
Ebbe ki lesz a hibás?
20.-nak.
Majdnem..., a rendőrségnek egyszerűbb, ha a fegyverest.
23!
Nem attól függ hogy most valaki bever egyet a a támadónak,ömvédelmi helyzettól függ.
Rendben 26. Így elhiszem. Nem akartam jogvitába belemenni egy ilyen “kaliberű” kérdésnél, de láthatóan már nem is kell.
A kérdés szempontjából viszont nem lényeges... a válszon nem változtat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!