Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Mit lehet csinálni a közös...

Mit lehet csinálni a közös képviselővel ilyen helyzetben?

Figyelt kérdés
Rendszeresen kidobál mindent a közös tárolóból ha leviszünk valamit. Az évek alatt már annyi mindent kidobált, hogy ezzel több százezer forint kárt is okozott. Egy másik szomszéd cuccát is kidobálja, többször lett neki szólva, hogy fejezze be, de mindig kimagyarázza. Tudom ennek tudatában nem kéne levinni.. De bosszant, hogy fizettem is és fizetek is a mai napig azért, hogy használhassam azt a tárolót, és ennek ellenére ő úgy gondolja, hogy nincs jogom hozzá. Általában egyébként olyan dolgokat tárolok lent ami vagy csak ideiglenesen van ott (max. 1-2hónap) vagy kinti használatra van.(bicikli, szánkó, stb) Annak örülnék a legjobban, ha rá lehetne kötelezni valahogy, hogy megtérítse a kárt amit okozott, de ha ez nem lehetséges, egy olyan megoldás is jó lenne, amivel sarokba lehetne szorítani, hogy többet ne csinálhasson ilyet..

2020. okt. 2. 22:38
 1/4 anonim ***** válasza:
Ne vidd le. Sajnos nem sok mindent. Dobáld te is ki az ő cuccait.
2020. okt. 2. 22:46
 2/4 anonim ***** válasza:
58%
Én azt a kötsögöt hajítanám ki az emeletrõl.Néha a testi fenyítés a legcélravezetõbb.
2020. okt. 2. 22:51
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Tudod...Ő,közös képviselő.

Leváltani.

Új közös képviselőt kell választani.

2020. okt. 2. 23:06
 4/4 anonim ***** válasza:

Egyszerű.

Fel kell jelenteni.

Semmi joga kárt okozni másoknak.

Én mondjuk már ledobtam volna az emeletről a majmot.

2020. okt. 3. 00:21

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!