Ha lyukat vágok a szájmaszkra akkor mivan?
Ugye ugyvan ki írva hogy szájmaszkot kell hordani oly modon hogy a szajat es orrot folyamatosan eltakarja.
Na ha én a maszkon az orrom mellet vágok 2 kis lyukat akkor be tartom a szabályt nemigaz?🤭
Lényegében olyan, mintha szelep lenne rajta vagy nem lenne rendesen az ember orrnyergére illesztve vagy nagyon vékony anyagból lenne, ergó semmit nem ér. Ezekért viszont nem szólhatnak, mert ugye a maszk, az maszk. De itt viszont egy megrongálódott maszkról van szó, amiért elképzelhető, hogy szólnak, ha nem az ellenőrök, akkor az utastársak.
Egyébként miért csinálnál ilyet?
Nem igaz, hogy 10-15 percre nem tudjàtok felvenni rinya nélkül...
Én se akarom, szarok rá,de én oda vissza 3 órát rajtam van, meg meló közben meg ha bemegyek a boltba... Más meg rinya rinya... Bepárásodok stb ... Hát én meg leszarom, mert engem büntetnek meg miattad meg bszd meg kötelező ennyi..
Mert bele rohad a boltba a pofám és már azért is orditozik a boltos ha az orrom alatt van.
Igy végülis betartom a szabályt 😌
10 percet ki ne bírj... Nekem meg egésznap rohad benne a pofám még se hisztizek gyökér, nem tartod be mert nem rendeltetésszerűen használod!!!
Akkor tartod be ha nem lóg ki belőle az orrod iq bajnok
"Mert bele rohad a boltba a pofám és már azért is orditozik a boltos ha az orrom alatt van."
Micsoda hisztis rinyagépek ezek a mai fiatalok. Szánalmas ez a vergődés, igazi puncik.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!