Ha engem elkapnak 6 és 12g közötti mennyiségű 70% speeddel akkor az még csekély mennyiségűnek számít?
Manapság nagyon ritka itthon a spuri. Amit sp-nek vesz az ember annak csak a szaga, állaga, hatása olyan (bár a hatása általában valamivel rövidebb). A por maga valamilyen dizájner drog. Nyugodtan ki is lehet próbálni, mert az igazi sp megromlik 2 hét alatt biztos. Ezek az újak meg nem romlanak meg.
Aztán tudom erre mindenki azt mondja hogy én megbízható emberől veszem stb. Hülyeség. Csak az vágja le hogy igazi-e aki több mint 10 éve tólja, és ismeri a régieket is.
Ezután pedig hogy az itthoni spurik legalább 90%-a nem spuri - hanem dizájner drog - nincs is miről beszélni :)
Amúgy a kérdésre is válaszolva akkor választhatod az elterelést, ha az ezt megelőző 2 évben nem kaptak el semmivel - és a 10 g spuri (amfetaminos) nem több mint 45%-os.
Bár ez még egy 1999-es rendelet, de nem találtam újabbat..
A Nemzeti Szakértői és Kutató Központ segédletet ezt konkrétan definiálja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!