Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Mennyi időn belül tartják a...

Mennyi időn belül tartják a hagyatéki tárgyalást? Vagy tartanak most egyáltalán a COVID miatt?

Figyelt kérdés
Édesapám tavaly októberben halt meg, azt hiszem, talán decemberben volt a leltárkészítés,amit aztán továbbítottak a közjegyzőnek. Viszont a hagyatéki tárgyalás még azóta sem volt meg. Tavasszal az első hullámnál én még betudtam ezt a Covidnak, amikor amúgy sem lehetett ilyeneket tartani, de az azért már gyanús. Igaz, hogy mi időközben elköltöztünk, de megadtuk az új címünket a Közjegyzői irodában.
2020. szept. 23. 00:56
 1/1 anonim ***** válasza:
100%

Fél év kb. szerintem okés, nekünk is eltartott addig covid nélkül, de egy év szerintem még coviddal is sok. Rá kellene kérdezni arra, hogy mikor lesz, és mi a késedelem oka. A közjegyző nem király, hanem egy szimpla bürokrata, nem kell beszarni tőle, nem tud ártani nektek.

Ami fontos, hogy az örökösök már úgy menjenek oda, hogy megegyeztek az örökség elosztásában, ne ott veszekedjetek az örökségen, ne támadja meg senki, sőt, mindenki nyilatkozzon, hogy elfogadja, hogy minél előbb jogerőre emelkedjen

2020. szept. 23. 06:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!