Mikortól lesz érvényes hogy csak 11-ig lehetnek nyitva a szórakozóhelyek?
Figyelt kérdés
2020. szept. 16. 19:50
2/11 anonim válasza:
Remelem, hogy csak október 1, vagy legalább ezt a hétvégét meghagyhatnák
3/11 A kérdező kommentje:
Én is reménykedem hogy nem azonnal vezeték be.
2020. szept. 16. 21:11
4/11 anonim válasza:
Ennyire nem vagytok képesek kibírni bulikázás nélkül egy világjárvány kellős közepén?
5/11 anonim válasza:
Ja, mert nyáron nyaralt a vírus :D annyira primitív birkák vagytok
6/11 anonim válasza:
Már holnaptól be kellene zárni, ezeken a szórakozóhelyeken adják át egymásnak a fiatalok legjobban a vírust. 1,5 méter védőtávolság betartása lehetetlen, maszk használata meg nem megengedett a körükben, mert ki röhögik a másikat. Vírustagadók 1 2 3....
7/11 A kérdező kommentje:
Én nem tartozom egyik táborba sem. Elhiszem hogy járvány van, és hogy egyeseknek meglehetősen nagy veszélyt jelent, de úgy gondolom hogy nagyon fel van fújva. Eddig is voltak járványok, semelyik sem volt ennyire felkapva.
2020. szept. 16. 23:10
8/11 anonim válasza:
Nem tudni hogy mit beszéltek meg a vírussal. Majd kinyilatkoztatja ami nagy vezérünk!
Éjjen a párt!
9/11 anonim válasza:
Gondolom majd ha benne lesz a kormány rendeletben, a kihirdetést követő naptól, egyelőre nincs... szerintem csak október 1-től.
10/11 anonim válasza:
Szeptember 21., bar en mar kilenc orakor bezarnam a helyeket sot ki sem engednem nyitni oket
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!