Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Mennyibe kerül perelni, ha az...

Mennyibe kerül perelni, ha az autót kiteszik rendszámmal a FB-ra? Nekiállnak egyáltalán perelni a szabálytalankodók?

Figyelt kérdés
Sok posztot látok, hogy ki van takarva a rendszám, mert nem szabad... De vajon tényleg nekiállnak az emberek perelni, ha vétettek a rend ellen és ott virít a rendszám?
2020. szept. 16. 12:39
 1/5 mindentudó99 ***** válasza:
Nem tudtam hogy nem szabad . Én is így hírdettem mi a gond vele?
2020. szept. 16. 12:54
 2/5 anonim ***** válasza:
52%
ma 12:54 Sajátodat kiteheted. Más mondjuk szabálytalankodik azt nem szabad.
2020. szept. 16. 13:14
 3/5 Andizsuzsi ***** válasza:

"De vajon tényleg nekiállnak az emberek perelni, ha vétettek a rend ellen és ott virít a rendszám?"

A Gáspár családdal karambolozott nő perelt. Mondjuk nem a rendszám miatt, de hasonló okból.

2020. szept. 16. 13:36
 4/5 anonim ***** válasza:

Nincs olyan jogszabály ami tiltaná a rendszám ilyen esetben nyilvánosságra hozását. Volt ebben már egy két köröm, többek közt itt az oldalon is.

Ha nem tetszik az embernek, indíthat polgári pert kártérítés címen, de nagy valószínűséggel el fogja veszteni azt.

2020. szept. 16. 14:29
 5/5 anonim ***** válasza:

"Nincs olyan jogszabály ami tiltaná a rendszám ilyen esetben nyilvánosságra hozását. Volt ebben már egy két köröm, többek közt itt az oldalon is."

LOL :o)

2020. szept. 16. 14:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!