Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » BKK járművökön csúcsidőben,...

BKK járművökön csúcsidőben, hogy kéne betartani a 1.5m védőtávolságot?

Figyelt kérdés

Nem kéne több járművet biztosítaniuk? Ezzel súlyosan veszélyeztetik az utasok egészségét!

[link]

2020. szept. 15. 17:58
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Az biztos, hogy a BKK nem sok látható dolgot tesz. Csúcsidőben ritkán járnak a járművek, ráadásul sok zárt ablakokkal, működő klímával, miközben a tömegben többen zsinórban köhögnek. De mostanában a megállóban dohányzásra is visszaszokott a nép.
2020. szept. 16. 17:18
 12/15 Koplárovics Béci ***** válasza:

"Az biztos, hogy a BKK nem sok látható dolgot tesz. "

Szerinted hány jármű kellene, hogy csúcsidőben lehessen tartani megfelelő távolságot? Van ennyi a BKK-nak? Esetleg azt megfelelő megoldásnak, lépsnek tartanád-e, hogy ha nem lehet tartani a megfelelő távolságot, akkor többen ne szállhassanak fel a járműre? Miben látod a megoldást?

2020. szept. 16. 17:45
 13/15 anonim ***** válasza:
Sehogy sajnos. Valoban a megoldas a gyakoribb jaratok, de arra meg gondolom nincs kapacítás. En ahova tehetem ha epp nem autoval vagyok, hanem gyalog kepes vok megallokat lesétálni most. Sajnos ez van. Tudom csucsidobe amikor rohanasban van az ember nincs ido setalgatni. Ilyenkor nem lehetne elobb bemenni a melohelyre? Pont a csucsidot elkerulve? Lehet kicsit korabban kel fel az ember de fel 6 6kor szinte ures a varos metron buszokon is alig alig vannak legalabbis nem heringbe. Azert írom mert amikor tomegundorom volt regebben s nem volt kocsim bar 8ra jartam az irodaba, volt h 7kor bent voltam vagy fel 7 joval kevesebben vannak olyankor.Es elobb el is johettem.Ha rugalmas a munkahelyed sztem jarj be korabban. De ez csak egy tanacs.
2020. szept. 16. 18:07
 14/15 anonim ***** válasza:
74%

Olyan csúcsidőkről is szó van, amiket a BKK látszólag nem tekint annak. Pl. hétvégén 5+ percenként jár a metró és tudnak rajta rengetegen lenni, ingázók, bulizók, vásárlók stb. Miközben tuti van több metrószerelvény, hiszen máskor meg tudják oldani a kétperces követési időket. A hétköznapok is olyanok, hogy a reggeli csúcsban sok az ember, azért vannak sokan, délelőtt meg leritkítja a BKK a metrókat és azért vannak sokan. Próbáltam már többféle utazási időpontot, néha csak meresztem a szemem, hogy mennyi ember van - elvileg munkaidőben - a járatokon.

De egy zsúfolt busz még el is menne, ha ki van nyitva minden ablaka, nem pedig zárt az összes és a légkondi is keringeti a cuccot a levegőben, hogy biztosan jusson mindenkinek. :D

2020. szept. 16. 19:40
 15/15 anonim ***** válasza:

Volt egyszer egy kis problémád, és ezen rugózol folyamatosan, csekély fantáziáról téve tanúbizonyságot.

De hogy egy lépésnél több oksági összefüggést láss az nehéz. Nem orbánozásról van itt szó, hanem sok párhuzamos problémáról, aminek közös a gyökere. Azt nem kell hinni, hogy minden problémának egy a gyökere, de azért a nagyságrend nem mindegy.

Meg nem nyugtatlak, de elmondom, ha a bkk minden embere tökéletes lenne és kizárólag a vírusproblémát próbálná megoldani, alig vennél észre valamit. Ezért kutakotsz rossz helyen.

Fog itt még nőni a nyűglődés, de most már azt mondom: nem számít, tud-e valaki arról, hogy mekkora szerepe van ennek a mocskos világnak a létrehozásában. Amíg szóltunk, visszapofáztatok. Rendben, most oldjátok meg a problémáitokat. Én is ezt teszem. És működik.

2020. szept. 17. 14:55
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!