Elhiszitek Tasnádi Péternek hogy csak megjátszotta a "keresztapaságot?"
Szerintem ő egy érdekes figura.
Azt gondolom, ő is benne volt minden "buliban", de vagy nem volt neki annyira komoly balhéja, mint egy merénylet, vagy nagyon jól eltakarta.
Leginkább ezt a keresztapa vonalat szerintem annak köszönhette, ahogy meg tudott jelenni egy-egy helyen, meg hogy mindenkit ismert.
Nyilván ok nélkül nem ült volna, de érdekes, hogy a mostani don (sanyibácsi) örökölte a ma már civil pajzs néven futó biztiőr szolgálatot.
Én elhiszem, hogy csak azért alakította ki a keresztapa imázst, mert ez kellett ahhoz hogy azoknak akiknek pénzt kölcsönzött (jellemzően simlis alakoknak) hiteles legyen, hogy bizony a tartozást vissza kell fizetni.
Azért így is bőven követett el zsarolást, lőfegyverrel visszaélést. (Verőemberei egy adóst halálra is vertek, ezért őt nem tudták felelősségre vonni.) Jogerősen megállapította bíróság abban is a felelősségét, hogy feleségét meg akarta öletni, annak anyjának arcára meg savat öntetett, így nem kell sajnálni.
De azért ez így mind összesen nem egy komoly maffiózó szintű bűnlajstrom.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!