Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Elhiszitek Tasnádi Péternek...

Elhiszitek Tasnádi Péternek hogy csak megjátszotta a "keresztapaságot?"

Figyelt kérdés
2020. szept. 1. 20:14
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Nyilván nem voltam a szeretője, de hát a nagy francokat, volt ott neki sok vaj a füle mögött. :D
2020. szept. 1. 20:19
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ő egy érdekes figura.

Azt gondolom, ő is benne volt minden "buliban", de vagy nem volt neki annyira komoly balhéja, mint egy merénylet, vagy nagyon jól eltakarta.

Leginkább ezt a keresztapa vonalat szerintem annak köszönhette, ahogy meg tudott jelenni egy-egy helyen, meg hogy mindenkit ismert.

Nyilván ok nélkül nem ült volna, de érdekes, hogy a mostani don (sanyibácsi) örökölte a ma már civil pajzs néven futó biztiőr szolgálatot.

2020. szept. 1. 20:33
 3/6 A kérdező kommentje:
Valami biztos volt, bár ő azt mondja hogy csak rájátszott. Tetszett neki a titulus.
2020. szept. 1. 20:44
 4/6 anonim ***** válasza:
46%
Nem biztosan kizárt, de lehet, hogy talán igen.
2020. szept. 1. 22:25
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Én elhiszem, hogy csak azért alakította ki a keresztapa imázst, mert ez kellett ahhoz hogy azoknak akiknek pénzt kölcsönzött (jellemzően simlis alakoknak) hiteles legyen, hogy bizony a tartozást vissza kell fizetni.

Azért így is bőven követett el zsarolást, lőfegyverrel visszaélést. (Verőemberei egy adóst halálra is vertek, ezért őt nem tudták felelősségre vonni.) Jogerősen megállapította bíróság abban is a felelősségét, hogy feleségét meg akarta öletni, annak anyjának arcára meg savat öntetett, így nem kell sajnálni.

De azért ez így mind összesen nem egy komoly maffiózó szintű bűnlajstrom.

2020. szept. 2. 00:35
 6/6 anonim ***** válasza:
33%
Egy nagyszerű ember Peter, sőt egy arany ember. Csak politikai fogoly volt.
2020. szept. 2. 00:59

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!