Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Megerőszakoltak, a rendőrség...

Megerőszakoltak, a rendőrség tehetetlen, mit tegyek?

Figyelt kérdés
19 éves lány vagyok. Egy hónappal ezelőtt mikor mentem haza a buliból megerőszakoltak az utcán. Nem hatolt be, tényleges nemi erőszak nem történt, mert erőmön felül ellenáltam. A rendőrség azt mondta nem tudnak semmit tenni, nincs nyom amin elindulhatnának, és azt mondták fogadjunk magánnyomozót az talán kideríti. Hálistennek nem vagyunk szegények, van pénzünk csak nem tudom hogy van-e értelme? Korábbi bejegyzésekben láttam hogy valaki ajánlotta őt: [link] de nem tudom hogy foglalkozik-e ilyen ügyekkel?! Egyáltalán van valami értelme? Könyörgöm segítsen valaki, nem akarom ezt annyiba hagyni, lehet hogy legközelebb is megteszi egy gyengébb lánnyal... :((( Tudom hogy rossz helyen van a kérdés de kérem aki tud adjon tippeket!
2010. aug. 5. 19:54
1 2 3 4 5
 41/46 anonim válasza:
ja csak a rendőrség nem áldoz erre időt meg pénzt, sajnos
2010. aug. 9. 03:05
 42/46 anonim ***** válasza:
52%

Ha nem hatolt be, sajnos nem minősül erőszaknak (ettől még mást tényleg megerőszakolhat), max. támadásnak.

Fordulj a nane-hoz.

2010. aug. 9. 09:54
 43/46 anonim ***** válasza:
Nem is olvastam végig ezt a sok... Ha tudod ki volt 800e-1.2m és azt kapsz a pénzedért amit akarsz. Privát email, megbeszéljük.
2010. aug. 9. 16:59
 44/46 anonim ***** válasza:

Nem tudod, ki volt, nem láttad ...

innentől mit akarsz?

Ráfogni egy hasonlóra, hogy az bűnhődjön? Akinek alkoholos a lehelete, meg fekete a haja?!!!

Nagyon sajnállak, az ilyet megtekerném a farkánál fogva ... de ha nem láttad, mit tudsz tenni????!

Ha a támadó nemi szerve az áldozat nemi szervéhez ér, akkor már megvalósul a bűntett

2012. júl. 3. 18:52
 45/46 anonim ***** válasza:
0%
Ez nagy kamu hogy téged megerőszakoltak. AKIT MEGERSZAKOLNAK AZ NEM ITT FOGJA VILÁGÁ KÜRTÖLNI,MEG VÁLASZT KERESNI A KÉRDÉSÉRE.Ha igaz lenne akkor nem ide irogatnál,hanem pszihiáterhez járogatnál.
2013. ápr. 6. 20:37
 46/46 anonim válasza:
Mi a helyzet azóta??
2013. júl. 16. 22:21
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!