Megerőszakoltak, a rendőrség tehetetlen, mit tegyek?
semmit sem tudsz róla leírni??? hátulról leütüött??
azért a környékbeli kocsmákban mert ott sok ember megfordul és rendszerint az alja emberek is ott fordulnak meg
miért kell állandóan kamuzni minden kérdést??? kicsit fárasztó, miért lenne kamu? Ha engem is megpróbálnának megerőszakolni, szerintem olyan sokkot kapnék, hogy azt se tudnám fiú vagyok-e vagy lány, és mivel hirtelen történnek az ilyen dolgok, van h esély sincs megnézni az illető arcát!
Felakarja keresni a kis tetűt, h mással ne történjen ez meg, erre jön a sok észlény a kamu szöveggel, és igen, a rendőrség addig nem nyomoz míg nincs konkrétum amiből ki lehetne indulni, tudom, mivel tesóm rendőr.
Kérdezőnek: nézz utána az oldalon, bár nem tudom h egy magándetektív mit tud ilyen üggyel kezdeni, szerintem sajnos semmit.
Csomó dologtól függ:
Azt gondold végig, hogy az eset előtti időszakban (akár az elmúlt egy-két hónapban) tapasztaltál-e szokatlan dolgokat? Olyat, hogy valaki figyel, követ, netán egy új ember felbukkant az életedben, aki furcsán viselkedik stb stb? Gondolok itt olyanra, hogy munkahely vagy iskola, buli vagy gyakorlat vagy akármi, találkoztál-e addig ismeretlen emberrel, aki másképp nézett Rád, mint eddig bárki más idegen. STBSTB.
Próbálj gondolkodni. Vagy azon, hogy nem voltak-e rejtélyes telefonhívások, netán iwiw-jelölgetések vadidegenektől.
Ha mindezt végiggondoltad, és pozitív, van "találat" akkor kérdezz végig minden ismerőst, aki láthatta a fura idegent, hogy látta-e le tudja-e írni a külsejét, netán tud valamit stb.
Aztán gondolj az esetet megelőző pár órára szintén a fenti szemszögekből.
Aztán - bármily nehéz is - idézd fel az esetet. Hol történt? Hogy történt? Mit láttál az elkövetőből? Arcát, ruháját, termetét, hangját valamit meg tudtál-e figyelni, amiből azonosítani tudnád? Hol történt? Elhagyott helyen? Rendszeresen általad járt útvonalon? Vagy ismeretlen helyen, ami elhagyatott? Gondold végig, valaki szem vagy fültanút akadna-e?
Ha bármi fogódzó eszedbe jut, akkor érdemes nyomoztatni.
De ha az történt, hogy minden megy úgy, ahogy évek óta, aztán ukmukfu(c)kk leteper egy pali, te elhárítod a támadást és mindenki megy a dolgára, hát ezzel valóban nehéz mit kezdeni.
Juteszembe, esetleg nem sebesítetted meg?
A buliban résztvevőket kérdezd ki, nem tapasztaltak-e valami furát, nem volt-e ott valaki, aki nem illett a képbe?
Egyébként ez csak enyhe testi sértés és erőszakolási KÍSÉRLET, mivel aktusra nem került sor.
Jaja, hát ezzel a magánnyomozó se tud semmit kezdeni... Hiába adsz pénzt neki. Elveszi, eltszi, aztán farigcsál valamit, látványosan úgy tesz, mintha lenne értelme, de nincs.
Engem is megpróbáltak megerőszakolni az egyetem alatt egyszer, szemből támadott, bringával volt, sakkban tartott, volt időm megnézni, mert beszéltünk is (amit ilyenkor beszélni lehet), így volt személyleírásom, és így sem mentünk semmire.
Próbáld kiheverni, felsolgozni, tudom, milyen nehéz, de ezzel már nincs mit tenni. És legközelebb légy okos, menj taxival, vagy bandában közlekedjetek éjjel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!