Megerőszakoltak, a rendőrség tehetetlen, mit tegyek?
Miért ne nyomozna a rendőrség nem igazán értem.
ismeretlen tettes ellen nyomozást kéne indítaniuk az elmondottaid alapján.
De ha csak próbált megerőszakolni, az nem ugyanaz mint amikor megerőszakolnak már bocs. Bocs és hálistennek, hogy veled nem történt meg, mert 2 barátnőmet fényes nappal kikötöttek egy bolt mellékhelyiségében és 3 románcigány megerőszakolta őket, miközben az egyik őrködött.
Megértem, hogy ki vagy borulva, de örülj neki, hogy nem történt tényleges erőszak.
ha elvileg a rendőrségnem nem volt nyom, egy magándetektívnek mitől lenne.
A másik, hogy egyből utána el kellett volna menned látleletet vetetni magadról, ujjlenyomat stb.
Szóval több ponton sem értem ezt a sztorit és tapasztalatból nem értem.
A harmadik, hogy talán ilyen környéken nem annyira kéne egyedül mászkálnod.
És ha esetleg nem találtad megfelelőnek a válaszomat, tudom azt is írni,mint feljebb többen, hogy ez ügyben talán nem itt kéne segítséget kérned.
Szia az a 20:10-es vagyok, aki így kezdi: "Csomó dologtól függ: ..."
(persze nem tudom melyikünk válaszát tartottad értelmes)
Meg azt sem értem, hogy az enyém miért haszontalan, hisz van, aki lepontozta.
Amúgy meg ne foglalkozz az ilyen gonosz: "te sem voltál színjózan stb" válaszokkal. Ugyanis, ha hullarészeg lennél, az sem volna jogalap arra, hogy egy pali leteperjen.
Hülyén hangzik, de jobb ötletem nincs, csak az, hogy sötétben ne járkálj egyedül. Településen belül gondolom a taxi is járható út vagy egy rokon-haver-családtag kocsival hazavihetne.
"Nem hatolt be, tényleges nemi erőszak nem történt, mert erőmön felül ellenáltam."
Akkor innentől kezdve mégis mit akarsz? Ez kb olyan mitha azt mondanád hogy majdnem kiraboltak de azért mégsem. Hol itt a nemi erőszak? Legközelebb ha csúnyán rádnéznek már azért is büntetőjogi pert akasztasz az illető nyakába? Sztem gyúrjál kicsit, és ha legközelebb is erőszakoskodni próbál vki akkor szétrúgod a s*ggét :-)
20:03
Fogadjunk hogy a kérdezőt is cigger teperte le. Azokra jellemző az ilyesmi.
a nemi erőszak minden etnikumban jellemző sajnos!
kérdésre: előttem már leírtak mindent, ami szóbajöhet, sajnos mást nem tudsz tenni!
Az igaz, hogy nem láthattad az arcát, de ha tudod, hogy hol történt az eset (ami biztos), akkor a rendőrség a környéken lakókat megkérdezhetné, hogy nem láttak-e az elmúlt hetekben, hónapokban valami furcsát, esetleg valamilyen érdekes fickót, akiről szemlátomást tudni, hogy képes lenne ilyesmire.
Nagyon sajnálom ami veled történt, vagy ha esetleg nem tudtam segíteni. Sajnos a mai világban már este 8 után nem lehet kimozdulni otthonról, mégha 500 méteren belül tartózkodsz a lakástól is. Anyáink fiatalkorában éjszaka is mászkálhattál, nem történt semmi (legtöbb esetben). Kívánom, hogy minél előbb elfogják a fickót!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!