Be akarom perelni a Microsoftot, van bármi esély rá hogy egy ilyen per megnyerhető?
Az olyan adat ami nincs meg 2-3 példányban mentve máshol tejesen függetlenül egymástól --- akkor az nem is volt fontos. :)
Amúgy nekem sem törlődik semmi W10 alatt frissítés után.
De ha új build is települt fel, akkor van .old windows mappa abban van minden a régiből.
Nyilvánvaló, hogy fingod sincs az egészről. Szerintem mielőtt agyvérzést kapsz a tudatlanságtól konzultál egy IT -ben relevánsabb emberrel.
Na, tehát akkor egyértelműen user error volt. Köszönjük.
ps.:
Nem az a baj, ha nem vagy IT szakember, csak akkor ne beszélj teljes magabiztonsággal baromságokat, úgy mint "aminek egy célja van hogy minél hamarabb menjen tönkre a géped)". Én nem vagyok kardiológus, ezért nem okoskodom bele abba, hogy egy gyógyszer pl. hogyan teszi helyre a vérnyomást, pláne nem terjesztem, hogy a gyógyszerek csak azért vannak, hogy megöljék az embereket...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!