Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Be akarom perelni a Microsofto...

Be akarom perelni a Microsoftot, van bármi esély rá hogy egy ilyen per megnyerhető?

Figyelt kérdés
Tegnap amikor kikapcsoltam a gépem a rendszer automatikus frissítést akart (aminek egy célja van hogy minél hamarabb menjen tönkre a géped) és sajnos most nem tudtam elkerülni magától megcsinálta, reggel amikor elindítottam alig engedett be a saját fiókomba a rendszer, aztán meglepve tapasztaltam hogy a gépen lévő minden egyes dokumentum pl pótolhatatlan személyes fényképek, videók, letöltött dolgok eltűntek. Szerintem ez abszolút jog ellenes ilyen frissítést ráerőszakolni a másikra, helyrehozhatatlan kárt okoztak, be lehet őket perelni? Vagy bármi esélye egy kisembernek egy ilyen óriás vállalattal szembe?

2020. aug. 26. 09:08
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
90%
Ha az ismerőseidnek annyi IT tudása van, mint neked akkor nem releváns a véleményük...
2020. aug. 26. 12:13
 22/27 anonim ***** válasza:
100%
Mit jelent, hogy "abnormálisan viselkedik." fogalmazz pontosan
2020. aug. 26. 13:02
 23/27 anonim ***** válasza:
90%

Az olyan adat ami nincs meg 2-3 példányban mentve máshol tejesen függetlenül egymástól --- akkor az nem is volt fontos. :)

Amúgy nekem sem törlődik semmi W10 alatt frissítés után.

De ha új build is települt fel, akkor van .old windows mappa abban van minden a régiből.

Nyilvánvaló, hogy fingod sincs az egészről. Szerintem mielőtt agyvérzést kapsz a tudatlanságtól konzultál egy IT -ben relevánsabb emberrel.

2020. aug. 26. 13:25
 24/27 A kérdező kommentje:
Na srácok kaja után elmentem otthonról mert dolgom volt, most újra benyomtam a laptopot és itt van az összes fájl mintha semmi nem történt volna, képekkel videókkal háttérképpel meg mindennel, hát besz*rok... de akkor nem értem mi volt ez a hülyeség délelőtt. Na mindegy mentem is le a fontos dolgokat dvd re.
2020. aug. 26. 14:40
 25/27 A kérdező kommentje:
Jaja amúgy imádom ezeket az offolgató kommenteket :D Bocs már hogy nem vagyok IT szakember és hogy feltettem egy kérdést, gondolom te mindent tudsz a világon... :D
2020. aug. 26. 14:42
 26/27 anonim ***** válasza:
100%

Na, tehát akkor egyértelműen user error volt. Köszönjük.

ps.:

Nem az a baj, ha nem vagy IT szakember, csak akkor ne beszélj teljes magabiztonsággal baromságokat, úgy mint "aminek egy célja van hogy minél hamarabb menjen tönkre a géped)". Én nem vagyok kardiológus, ezért nem okoskodom bele abba, hogy egy gyógyszer pl. hogyan teszi helyre a vérnyomást, pláne nem terjesztem, hogy a gyógyszerek csak azért vannak, hogy megöljék az embereket...

2020. aug. 26. 15:23
 27/27 anonim ***** válasza:
Olyan történhet, főleg, ha Intel processzort használsz, hogy frissítés után lassul valamennyit a gép. De ez nem a Windows sara! Sajnos a CPU-ban rejlő új és új sebezhetőségek elleni védelemnek ez az ára. :(
2020. aug. 29. 23:38
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!