Be akarom perelni a Microsoftot, van bármi esély rá hogy egy ilyen per megnyerhető?
Nekem is állandóan frissít mégsincs semmi baj.
Ez beállítás kérdése lesz, max a rendszergazdát tudod perelni. Ha pedig te vagy az úgy van beállítva, az szívás, perelheted magadat.
Aham. Merem feltételezni, hogy jogtiszta, eredeti licencelt windowsod fut és csupa eredeti, jogtiszta szoftvered van a gépen. Még véletlenül sem tákolt mákolt hacket crackelt xarok a szomszét Petikétől, ugye?
Hagyjuk már ezt. 4 éve nem telepítettem újra a Windows 10-et a gépemen és köszöni szépen, minden remekül működik automatikus frissítés mellett.
Eredeti Win 10 Pro (Géppel kapott OEM Win7 Pro lett annó Win10 re upgradelve), rendszeresek a frissítések, soha ilyen elő nem fordult.
Egyébként fontos dolgokról illik biztonsági másolatot készíteni.
Ja és nem hackelt/tört programokat kell használni, ebben az esetben ms perelhetne téged. Szóval maradj nyugodtan, vedd meg hivatalosan OS-t, vedd meg hivatalosan védelmi programod, majd tanulj az esetből.
Peace.
"Merem feltételezni, hogy jogtiszta, eredeti licencelt windowsod fut"
Igen pontosan.
a rendszer automatikus frissítést akart (aminek egy célja van hogy minél hamarabb menjen tönkre a géped)
Hat akkor eleg pocsek munkat vegeznek, mert a munkahelyemen rengeteg gép 10+ eves es vilag eleteben windows futott rajtuk.
"Érdekes, akkor a világ összes felhasználója"
Csak szólok, hogy vannak érdekes frissítések.
Főleg akkor látod ezt, ha olvasod az IT híreket.
Nem rég a Canon hibázott nem gyengét.
Nekem eredeti Windows van, csinálja a szart és nem csak nekem, másoknak is.
Nem tudod bizonyítani, hogy a frisstéssel törőlték a fileokat. Itt kezdődnek a bajok.
Tudok egy ideillő viccet. Bill Gates az ágyba levetkőzve azt mondja a nőnek : Ez michro and soft :XD
Nevess egy jót és ereszd ki a gőzt
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!