Két éve meg halt a fiam az apja miatt.
Kapott egy évet két év felfüggesztetett.
Érdemes újra indítani az ügyet? Ügyvédel?
#Gyermek halál apja okozta
2020. aug. 22. 12:48
A körülmények ismerete nélkül nem lehet semmit mondani.
Ha baleset volt és nem szándékos, akkor jogos ennyi, éppen, mert véletlen.
Emellett ö is uyganúgy szülö, mint te, öt is érte veszteség.
Meg egy megjegyzés, egy 5 éves gyerek élete éppen annyit ér, mint egy 70+ ember élete - mindenkinek csak egy van! Az egyetlen különbség, hogy a gyerekhez érzelmek füznek, ez random idösebb valakihez meg nem.
2020. aug. 22. 12:58
Én nem indítanám újra, mert felkavarodna az egész, és minden fájdalmat olyan erővel élnél újra, mint annak idején.
2020. aug. 22. 13:29
Szerintem az erre szánt összeget inkább egy pszichológusra költsd, aki segít feldolgozni a tragédiát...
Egyébként sem pontosan értem, hogy mire gondolsz újraindítás alatt, a büntetőügyet már nem lehet újraindítani.
Részvétem.
2020. aug. 22. 13:55
5/11 A kérdező kommentje:
Gyújtót adót a fiam kezébe az apja hogy vigye be a másik szobába míg ő a padlás fel járót csinálta de a gyerek el csente és meg gyújtót valami rongyot és bent éget. Az akor 7 éves fiam szolt az apjának hogy az öcse a fészerbe van jöjjön ki de ő be zárkózót a szobába és kész. Ügyészségen mindent be valott. Na ebbe nem tudok bele nyugodni, meg hogy milyen kínok közt halt meg a fiam kinek a hibájából. Egy évig újra tudnám indítani az ügyet
Borzasztó. Mégis azt ajánlanám, ne pereskedjetek. Neki is nehéz lehet a lelkiismerete, az a nagyobb büntetés. A nagyobbik gyerek érdekében valahogy próbáljatok beletörődni. Neked lehet, hogy lelkisegélyre lenne szükséged - kérdezd meg a körzetit, hol lehetne térítésmentesen erről egy lélekgyógyásszal beszélni.
2020. aug. 22. 14:40
7/11 A kérdező kommentje:
Igen. De el vették ez miatt a 3 fiamat. Árra nem adva lehetőséget hogy külön mehetem volna a fiaimmal. Én küzdök érte hogy vissza kaphasam közbe gyötör a bűntudat hogy a másikat Petikéért nem tudok mit tenni már. Ő meg uszítja a fiaimat ellenem
Valami nagyon nem tiszta a történetedben!
a az apa okozta a gyerek halálát, akárcsak gondatlansággal, te meg teljesen vétlen vagy a dologban, akkor NEM az apánál helyezik el a másik gyereket és NEM az anyát tiltják el a gyerektöl!
2020. aug. 22. 18:56
9/11 A kérdező kommentje:
8/8 nem apánál vannak a fiúk. Nevelőszülőnel. Ők hordják láthatásra. De apa nem viheti haza a fiúkát csak én időközönként minden hónap negyedik hétvégéjén és minden harmadik hétvégén egy órát láthatáson vagyok. Nekem már csak egy albérlet kell. Értelmesen le irtam.
10/11 A kérdező kommentje:
Én orvosnál voltam a két kisebb gyermekkel.
Kapcsolódó kérdések: