Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Két éve meg halt a fiam az...

Két éve meg halt a fiam az apja miatt. Kapott egy évet két év felfüggesztetett. Érdemes újra indítani az ügyet? Ügyvédel?

Figyelt kérdés
Tudom hogy ezzel nem hozom vissza de akor is ennyit ér egy 5 éves gyerek élete? Nem találom az igazságot.

#Gyermek halál apja okozta
2020. aug. 22. 12:44
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
93%
Részvétem. Baleset volt?
2020. aug. 22. 12:48
 2/11 anonim ***** válasza:
94%

A körülmények ismerete nélkül nem lehet semmit mondani.

Ha baleset volt és nem szándékos, akkor jogos ennyi, éppen, mert véletlen.

Emellett ö is uyganúgy szülö, mint te, öt is érte veszteség.

Meg egy megjegyzés, egy 5 éves gyerek élete éppen annyit ér, mint egy 70+ ember élete - mindenkinek csak egy van! Az egyetlen különbség, hogy a gyerekhez érzelmek füznek, ez random idösebb valakihez meg nem.

2020. aug. 22. 12:58
 3/11 anonim ***** válasza:
94%
Én nem indítanám újra, mert felkavarodna az egész, és minden fájdalmat olyan erővel élnél újra, mint annak idején.
2020. aug. 22. 13:29
 4/11 anonim ***** válasza:
91%

Szerintem az erre szánt összeget inkább egy pszichológusra költsd, aki segít feldolgozni a tragédiát...

Egyébként sem pontosan értem, hogy mire gondolsz újraindítás alatt, a büntetőügyet már nem lehet újraindítani.

Részvétem.

2020. aug. 22. 13:55
 5/11 A kérdező kommentje:
Gyújtót adót a fiam kezébe az apja hogy vigye be a másik szobába míg ő a padlás fel járót csinálta de a gyerek el csente és meg gyújtót valami rongyot és bent éget. Az akor 7 éves fiam szolt az apjának hogy az öcse a fészerbe van jöjjön ki de ő be zárkózót a szobába és kész. Ügyészségen mindent be valott. Na ebbe nem tudok bele nyugodni, meg hogy milyen kínok közt halt meg a fiam kinek a hibájából. Egy évig újra tudnám indítani az ügyet
2020. aug. 22. 14:23
 6/11 anonim ***** válasza:
90%
Borzasztó. Mégis azt ajánlanám, ne pereskedjetek. Neki is nehéz lehet a lelkiismerete, az a nagyobb büntetés. A nagyobbik gyerek érdekében valahogy próbáljatok beletörődni. Neked lehet, hogy lelkisegélyre lenne szükséged - kérdezd meg a körzetit, hol lehetne térítésmentesen erről egy lélekgyógyásszal beszélni.
2020. aug. 22. 14:40
 7/11 A kérdező kommentje:
Igen. De el vették ez miatt a 3 fiamat. Árra nem adva lehetőséget hogy külön mehetem volna a fiaimmal. Én küzdök érte hogy vissza kaphasam közbe gyötör a bűntudat hogy a másikat Petikéért nem tudok mit tenni már. Ő meg uszítja a fiaimat ellenem
2020. aug. 22. 16:52
 8/11 anonim ***** válasza:

Valami nagyon nem tiszta a történetedben!

a az apa okozta a gyerek halálát, akárcsak gondatlansággal, te meg teljesen vétlen vagy a dologban, akkor NEM az apánál helyezik el a másik gyereket és NEM az anyát tiltják el a gyerektöl!

2020. aug. 22. 18:56
 9/11 A kérdező kommentje:
8/8 nem apánál vannak a fiúk. Nevelőszülőnel. Ők hordják láthatásra. De apa nem viheti haza a fiúkát csak én időközönként minden hónap negyedik hétvégéjén és minden harmadik hétvégén egy órát láthatáson vagyok. Nekem már csak egy albérlet kell. Értelmesen le irtam.
2020. aug. 22. 23:00
 10/11 A kérdező kommentje:
Én orvosnál voltam a két kisebb gyermekkel.
2020. aug. 22. 23:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!