Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Legális a saját kertünkben...

Legális a saját kertünkben meztelenül mászkálni?

Figyelt kérdés
Van valami törvény, ami esetleg tiltaná, hogy a saját kertünkben meztelenül napozzak/kertészkedjek vagy ilyesmi? A szomszéd simán belát, és a kis utcából is belátni.
2010. aug. 4. 23:58
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
Csak közterületen közszeméremsértés. Egyébként én emeletes házban lakom, gyakran nincsen rajtam semmi, a szemközti házból meg simán belátni, de nem érdekel. Én nem akarom más nemi vágyát felkelteni, ha neki ez felkelti, engem nem zavar, amíg zaklatni nem kezd. Ezt most csak azért mondom el, mert ha az lenne a közszeméremsértés, amit közterületről látni lehet, akkor már végképp nem lehetne tudni, hol vannak a határok, és a fürdőszobába menet is mindenki takargathatná magát.
2010. aug. 26. 15:36
 22/22 anonim ***** válasza:
83%
Nyáron jó idöben én is meztelenül vagyok az udvaron. Ált igy élem az életem,és igy alakitottam ki az udvarom. /F
2011. márc. 16. 11:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!