Legális a saját kertünkben meztelenül mászkálni?
Mi csak a lakásban szoktunk, mert így nyáron kényelmesebb mint ruhába, de minket elvileg nem lát senki.
A konyhába viszont már nem megyek ki így, mert ott már láthat a szomszéd. Olyankor inkább felveszek 1 köntöst.
Olyan hülye szomszédom amúgy is, nem akarom, hogy pluszba még rosszat gondoljon rólam, pletykáljon a hátam mögött, vagy esetleg beszóljon nekem :)
Nem értem, hogy titeket mért nem zavar ez.
Feljelenteni sztem nem fog senki, de hát egy kerités, vagy pl tujákat ültethetnél körbe, vagy mittomén, valamit, hogy ne lehessen anyira belátni.
Én amúgy se szeretném ha pl a kertembe mindenki bebámulhatna az utcáról, még akkor se ha fel vagyok öltözve :)
Igen, de bizonyítani kell, hogy keményvonalas nudi vagy.
Szóval csak -25 fok alatt ÉS 70 km/h-nál erősebb északi szélben legális.
Kedves utolsó:
Attól még, hogy neked nem szóltak érte, még lehet törvénysértés, ha saját vagy más a nemi vágyának a felkeltését célozza a meztelenkedésed, még akkor is, ha otthon történik. Más kérdés, hogy ezt bizonyítani is kell.
A közszeméremsértésről csak ennyit -"BRFK kommunikációs osztályán megnyugtató választ adtak – a saját kertünkben való meztelen napozás nem ütközik törvénybe"
Egyébként én igyekeztem a kertemet amennyire csak lehet olyanná tenni, hogy ne láthassanak be, nálunk van sövény. De olyan kert nincs ahová egyáltalán nem lehet belátni!
"De olyan kert nincs ahová egyáltalán nem lehet belátni!"
Már miért ne lenne? Csak a kerítésen múlik. Körbe lehet keríteni egy telket kőkerítéssel, vagy falapokból készült kerítéssel. Nem csak drótkerítés létezik. Nyilván, aki direkt be akar nézni, az mindenhol talál rá módot (mindenre fel lehet mászni, vagy meg lehet keresni az illesztéseknél a rést), de aki egyéb szándékkal megy el a telek mellett, az nem lát be.
"BRFK kommunikációs osztályán megnyugtató választ adtak – a saját kertünkben való meztelen napozás nem ütközik törvénybe"
A napozás nem is törvénytelen, de ha meztelenkedéssel a saját vagy más nemi vágyát akarod kielégíteni, az már igen.
A BRFK sajtóosztályát meg ne kérdezd meg a jogról. Inkább egy ügyvédet vagy a bíróságon menj be a panasznapra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!