Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Hova tudok fordulni ezzel a...

Hova tudok fordulni ezzel a panaszommal?

Figyelt kérdés

Fotóztam egy megrendelőnek, akivel már dolgoztam együtt korábban, működött a bizalom, kifizettek. Harmadik közös munkánkról van most szó, imidzsfotózást vállaltam náluk (mint a korábbi 2 alkalommal szintén), megtörténik a terepen a munka, fotók utómunkája megtörténik otthon, elküldöm a fotókat nekik felhőszolgáltatón keresztül, benne az utalásos számla, rajta minden lényeges adattal. Július 26-án lejár a teljesítési határidő, még a vége előtt felhívtam rá óvatosan a figyelmet, hátha elkerülte a figyelmüket, majd közvetlenül a lejártakor, majd még kétszer augusztusban is kerestem őket, de süket fülekre találtam. A fotókat felhasználták a weboldalukon is, illetve a Facebookon is, így szerintem belefér lopásnak a dolog, viszont nem tudom, hogy ez hogy működik, kit kell keresnem, milyen ürüggyel, milyen anyagi vonzata lehet felém a dolognak.

Válaszaitokat köszönöm szépen.

2020. aug. 17. 16:34
1 2
 11/14 anonim válasza:
Így hogy a válaszban elismerték hogy még tartoznak, egyel közelebb vagy szerintem. Ugyanis ez is egy hivatkozási alapod lehet ha mégsem érkezik meg a pénz.
2020. aug. 21. 12:37
 12/14 anonim ***** válasza:
Mi csak a véleményünk írtuk le, a problémát neked kell megoldani.
2020. aug. 21. 13:49
 13/14 anonim ***** válasza:
a hosszú hétvégén sok helyen nem dolgoztak. szerintem ha hétfőn nem érkezik meg, akkor keresd meg őket újra.
2020. aug. 21. 22:11
 14/14 A kérdező kommentje:
Megoldódott, a mai napon megkaptam az összeget. Köszönöm a válaszaitokat!
2020. aug. 24. 12:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!