Étterem tulajdonosa bezárt a wc-be. Ez büntetendő?
Figyelt kérdés
Úgy tudom büntetendő .Bementem egy étterembe ahol egy bolt is van szoktam is ott vásárolni.A wc nyitva volt így használni szerettem volna.A tulajdonos amíg bent tartózkodtam bezárta rám az ajtót. Majd amikor kiszabadultam közölte velem ez nem nyílvános wc. Eléggé megvislt a dolog, mert ha nem tudok kikiabálni az ablakon ki tudja meddig lettem volna ott bent2020. aug. 14. 16:40
11/12 anonim válasza:
"Elég gáz, hogy annak ellenére, hogy megkérdezted használhatod-e a mosdót, bezártak! Felháborító!"
Te életedben hányszor kérdezted meg ugyanezt, szopós tarhonya?
Ja, hogy egyszer sem?
12/12 anonim válasza:
Biztos lehetsz benne, hogy mindig megkérdezem. Sőt, köszönni is szoktam, ha bemegyek valahová. Ugyanis nekem volt gyerekszobám. (A "szopós tarhonya" viszont nagyon kreatív! Megnevettettél, köszönöm!)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!