Étterem tulajdonosa bezárt a wc-be. Ez büntetendő?
Ha egy "légtérben" volt a bolttal/étteremmel és nem volt kiírva hogy "személyzeti" vagy hasonló, akkor a bíróságon nem fog helytállni az hogy "nem nyilvános wc" így te még csak bcs-t sem követtél el.
Ha pl egy folyosón volt messzebb akkor már valszeg megállja a helyét hogy nem nyilvános, azonban ő még mindig nagyobb bcs-t követett el mint te.
Bizonyítani viszont úgysem tudod ahogy feljebb említették. +ha mégis mondhatja hogy azt hitte üres.
Egy dolgot senki nem kérdezett meg a kérdés kiírójától: a tulajdonos tudta hogy bent vagy a vécében és szándékosan zárta be vagy csupán normál ügymenet szerint be szokta zárni - mivel nem nyilvános vécé - és te meg pont bent voltál?
Mert nem mindegy.
Lehetne büntetni csak nagyon nehéz, alapból, kérdés, hogy mennyire bizonyítható (az étterem alkalmazottjai úgyis egymást védenék/mosnák...), kamerafelvételen egy ilyen nem tudom mennyire kivehető, eleve 72 óra után törlik, msárészt meg max annyi látszik h kinyitja és onnan mondhatja h véletlen volt. Max a párod tudna tanúskodni melletted, gondolom vendégek nem nagyon figyeltek erre.
Esetleg az lehetett, hogy - ahogy írod h a bejárat mellett van a WC - hogy nem vásároltál vagy fogyasztottál semmit, csak szimplán besurrantál kapásból a mosdóba, és ugye ezeket a vendéglátóhelyi mosdókat akkor "illik" használni, ha előtte fogyasztott valamit az ember. Talán ez lehetett a baja (főleg ha már sokadjára látott ilyet). De természetesen akkor sem ez a megoldás, nem azért írtam hogy védjem, ne értsd félre.
Megírnád esetleg, hogy melyik ez az étterem, és hol van ez? (privátban is jöhet. Kíváncsi vagyok az értékelésükre...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!