Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Börtönben tudok majd netezni?...

Börtönben tudok majd netezni? Adnak gépet?

Figyelt kérdés
2020. aug. 5. 15:29
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
100%
Ha bármilyen formában hozzáférhetsz az internethez, az maximum a könyvtárban lesz és felügyelet alatt fogod tenni.
2020. aug. 5. 16:53
 12/23 A kérdező kommentje:
Hat napra kell bemennem, hogy le lehessen papírozni és kiküldeni a Kambodzsai kormánynak. Nem vagyok bűnöző, csak rosszkor voltam rossz helyen.
2020. aug. 5. 16:56
 13/23 mindentudó99 ***** válasza:
100%
Minden bűnöző ártatlan. Rossz társaságba keveredett. Belevitték . Nem is tudta hogy törvénytelen amit tesz. Vagy rosszkor volt rossz helyen.
2020. aug. 5. 17:07
 14/23 A kérdező kommentje:
Miért, szerinted mennyire elképzelhető, hogy csóró magyarként segítettem egy amerikai fegyverszállítmány Kambodzsába juttatásán? Ha elhitte volna a Magyar kormány, akkor 45 évet kellett volna leülnöm, amennyire odakint ítéltek és nem 6 napot.
2020. aug. 5. 17:10
 15/23 anonim ***** válasza:
Persze hogy adnak, sőt, te is egy luxusvillában "raboskodhatsz" mint Escobar.
2020. aug. 5. 19:28
 16/23 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, azért ugye azt te is tudod, hogy ez a sztori, amit kitaláltál, teljesen nevetséges?
2020. aug. 5. 19:50
 17/23 anonim ***** válasza:
Nagyobb kamuzást nem tudsz ennél?
2020. aug. 5. 21:25
 18/23 anonim ***** válasza:
100%

Ne nevessétek ki! Ez a rendszer hibája, hogy ilyen! Pl. a svéd merénylő srác kapott ps4-et a norvég náci meg kapott tv-t meg hideg kávét amiért beperelte a börtönt.

Most lehet, hogy a kérdező csak kirabolt egy vén nőt aki fideszes, most lehet, hogy egy fideszes miatt megy börtönbe és itt szapuljátok!

Free kérdező!

2020. aug. 5. 22:37
 19/23 anonim ***** válasza:
#18 Persze még PS4-et egy merénylőnek. Ha rendezek egy tömeggyilkosságot kapok mellé egy autót is? Kicsit azért vicces a svéd rendszer. Oké hogy ne unatkozzon szegény rab, de ne azért kerüljön börtönbe mert annyival jobb ott bent mint kint.
2020. aug. 6. 09:12
 20/23 A kérdező kommentje:
Az van, amit leírtam, nem kamuzok. Miért állna érdekemben? Kutatómunkán voltunk kint, az erdőben csaptak le ránk a katonák. Hivatalos papírom is volt róla.
2020. aug. 6. 09:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!