Börtönben tudok majd netezni? Adnak gépet?
Figyelt kérdés
2020. aug. 5. 15:29
1/23 anonim válasza:
Persze, kapsz egy egész irodát titkárnővel.
2/23 anonim válasza:
Igen, minden rabnak jár egy 15"-os macbook pro és korlátlan internet.
4/23 A kérdező kommentje:
Mindegy. Akkor majd beviszem a sajátomat.
2020. aug. 5. 15:43
5/23 anonim válasza:
Nem tudom mit hiszel hova mész, de:
"Az infokommunikációs eszközök (pl. laptop, notebook, tablet, pendrive, külső merevlemez, CD, DVD, Blu-ray lemez és egyéb adattárolók, mobil stick stb.) bv. szerv területére történő
bevitelét a bv. szerv vezetője engedélyezheti."
6/23 mindentudó99 válasza:
Természetesen adnak. De ha a cellatársadé elromlik meg kell osztanod vele. De az asztali gépet az udvarra nem tudod kivinni. Ott be kell érni tablettel.
7/23 anonim válasza:
Minden börtönben van egy interjú a bevonulás előtt, ahol a börtön rendszergazdájával összeállítjátok a konfigot a gépre, jelenleg félmilliós gépet rakhat össze egy rab, igazából csak arra kell figyelni, hogy a tesók ne lopják ki belőle a rezet, de amúgy minden fasza.
8/23 A kérdező kommentje:
Azért adhatnának, ha már ártatlanul, koholt vádak alapján ítélt el a Kambodzsai kormány. A konzul és az ombudsman elintézték, hogy hazahozzanak, de cserébe alá kellett írni, hogy itt kell letöltenem a büntetést. Ráadásul azzal bizonyították, hogy bűnös vagyok, hogy a régi útlevelemben benne van, hogy többször jártam már Kambodzsában.
2020. aug. 5. 16:12
9/23 anonim válasza:
Hahah, nagyon vicces vagy. Nem ötcsillagos szállodába mész!
10/23 peca1000 válasza:
Ott nem lehet netezni.
Nem engednek bevinni semilyen műszaki eszközt, így se mobiltelefonálni, se gépezni nem lehet.
Azért, hogy pl bűnszervezetet ne lehessen működtetni ezekek segìtségével a börtönből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!