Tegnap a vonatút során valaki benyúlta a bőröndömet, mit tudok tenni?
Tegnap este folyamán a vonatút végére már nem volt meg a bőröndöm, viszont mivel elég fáradt is voltam, nem rémlik egyáltalán hogy leszálltam volna a bőrönddel, bár csak a pályaudvaron eszméltem fel, hogy nincs meg a bőröndöm. Természetesen értesítettem az illetékeseket, nem találtak semmit. Rendőrség: kaptam egy kiselőadást, miért NE tegyek feljelentést, mert tanu sincs, illetve bizonyíték. (Még a végén kiderül, hogy nem is volt nálam bőrönd lol)
Ti ebben a helyzetben mit tennétek? Sajnos annyira fáradt voltam, hogy hiányzik az a momentum, amikor leszálltam a vonatról, így vagy a vonaton vagy a pályaudvaron lopták el. Viszont a rendőrség szerint ameddig ennyire bizonytalan az egész, felesleges feljelentést tenni.
Mással is volt már hasonló? Köszi a válaszokat!
Tehetsz feljelentést, de ha nincsenek bizonyítékaid vagy nem jelölsz meg konkrét személyt gyanúsítottnak akkor nem fognak foglalkozni vele.
Mivel nagy valószínűséggel úgy sem találják meg a tettest a pénz meg megyen rája...
Ha valamilyen oknál fogva mégis kell csinálni valamit és nem jutnak eredményre akkor annak a költségét veled fogják megfizettetni.
Pedig bőröndöt lopni nem nagyon szoktak, főleg nem vonaton. Nem volt benne olyan dolog ami alapján összeköthető valakivel az eset, vagy utána lehet járni?
Mondjuk ha csak fent felejtetted volna, akkor gondolom talált tárgyként meg lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!