Kihelyezett kamera alatt vizeltem országúton. Lesz bírság?
Figyelt kérdés
1-es főúton (Újbarok környékén) számtalan pihenő van kialakítva és mindegyikben tábla, hogy a kihelyezett hulladékot szabálysértésnek minősítik és kamera figyeli. Nem voltam elég körültekintő, kicsit odébb ugyan, de az autóval megállva vizeltem az út szélén.
Már későn vettem észre a kamerát, de szerintem ezeket nem folyamatosan figyelik. Lehet ebből bajom?
Köszönöm az értelmes hozzászólásokat!
2020. aug. 2. 15:28
1/7 anonim válasza:
A kamera felejt(hét), de az internet nem.😉
2/7 anonim válasza:
A helyedben ezzel nem dicsekednék. Hogy vagy képes ilyen gusztustalanul viselkedni?
3/7 A kérdező kommentje:
Nem vagyok büszke rá, nagyon fáradt voltam, már a vezetés is nehezemre esett. A kényszer pedig sajnos nagy úr...
2020. aug. 2. 16:21
4/7 anonim válasza:
Ezeket a közterületi kamerákat nem figyeli folyamatosan senki, ezek olyanok mint a belvárosi utcasarok térfigyelői, akkor néznek rá, ha van valami baleset, vagy bűncselekmény a környéken, és ahhoz az ügyhöz segítségként. Egyébként csak úgy van, és ha nem kell belőle felvétel a rendőrségnek, akkor 72 óra után szerintem felül is íródik...
5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszod!
2020. aug. 2. 19:11
6/7 A kérdező kommentje:
Megkérdeztem egy volt vámost, szerinte ezek kamu kamerák, csak az elrettentés végett van kint. Ha működne is, nehezen lehet a jelet átküldeni központba, azt manuálisan kéne letölteni.
Erről a kameráról van szó amúgy: [link]
2020. aug. 3. 10:10
7/7 anonim válasza:
ugyan már! természetes anyag , lebomlik! tele van ásványi sókkal!
esetleg rázummolnak, és kukkolják, mekkora a cerka.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!