Kórházban a portásnak joga van megkérdezni, hova megyek?
Minden reggel kérdezgetik és ma reggel nem vettem őket észre és még ők voltak felháborodva, hogy ők honnét tudnák.
Mit tehetek ha ilyen bunkók? Joguk van egyáltalán ehhez? Covidos kormányrendeletbe tudtommal ez nincs benne.
"6/11 A kérdező kommentje:
Nekem meg törvényben le van írva, hogy kötelesek beengedni még a Covid helyzet ellenére is. Lobogtassam azt? Végülis ez csak az jogaim korlatozása, jelenthetem a felettesének is :) de nem vagyok a magam ellensége, inkabb megmondom hova megyek, de igazolványt biztos nem mutatok. Amúgy másik bejárat is van, ott neg nincs senki :D"
1.: És a homlokodra van kiírva? Vagy honnan tudja a portás, hogy neked papírod van?
2.: Az meg, hogy a másik kapunál nincs portás...no komment, de ez a kórház biztonsági főnökét minősíti.
#10 "Engem nagy terheshassal is megkérdeztek."
Nem véletlenül. Szinte közelharcot kellett vívnom amikor 8 hónapos terhesen elestem és kiment a bokám, a kórházban meg a portástól a nővéreken át mindenki a szülészetre próbált küldeni.
Mindig mondanom kellett hogy nem, nem akarok még szülni, csak fáj a bokám. :)
Azért az ilyen kérdések megdöbbentik az embert, tegnap valaki azt kérdezgette, hogy minden rendőr igazoltathat-e, ott is így néztem: 🤨 Itt inkább így: 🤣
Mégis mi lehet egy PORTÁS munkája?
Már a várom a kérdést, hogy "a buszvezető milyen jogon dönti el, hogy merre akar velem menni?"
"Igazoltatásra csak hatósági személy jogosult."
Hiszed te.
"Volt egy kérdés, hogy a boltba vki fenn akart tartani valkit meg rendőrt hívott, mert nem volt rajta maszk :D"
ha nem viselsz maszkot boltban az szabálysértés, és pénzbírságot osztogatnak érte, és nem csak rendőr bírságolhat meg, de ha valaki azt hív akkor a rendőr igen is megteheti. Azt, hogy ezt nem tudod nos: :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!