Tudom sok ilyen kérdés volt már az utóbbi pár napban, de azért megkérdezném. Ha egy teljes urológiai vizsgálatot kérek a kórházban mik tartoznak abba bele?
Figyelt kérdés
Tehát pl a prosztata megvizsgálása, vizelet vizsgálat, sperma vizsgálat? Vagy mik?2016. nov. 24. 18:24
1/16 anonim válasza:
Vizelet, vér, hormonszint, sperma élősejt vizsgálat. Na és persze ne hagyjuk ki a fizikai vizsgálatokat, amik külön "élvezetet" nyújtanak.
2/16 A kérdező kommentje:
fizikai vizsgálatok alatt mit értesz? prosztata vizsgálaton kívül mi olyan kellemetlen még?
2016. nov. 24. 18:50
3/16 anonim válasza:
Szerintem a dolog valójában úgy működik, hogy elmégy az orvoshoz ( urológushoz) és előadod a panaszodat. És ez után ő dönt az elvégzendő vizsgálatokról. Olyan pedig nincsen is, hogy teljes kivizsgálás. Talán fel sem tudnánk sorolni, hova vezethet egy egyszerű urológiai vizsgálat. És nem is lenne jó megtudni.
4/16 A kérdező kommentje:
De akkor hogyan tudhatom meg egy átfogó urológiai vizsgálat nélkül, nincsen-e valami bajom?
2016. nov. 24. 19:22
5/16 anonim válasza:
minden bajnak, van valami szimptómája...szóval ha hereviszered van, akkor megnyilvánul, ha valami gyúlladás az is megnyilvánul...prosztata vizsgálatot, csak 40 év folott végezznek, ha nem utal rá a családi anamnézised, szóval nem volt a családban senkisem prosztata problémás akkor nem fog végezzni prosztata vizsgálatot...
fizikai vizsgálat, megtapiz + lehet ultrahang...
én még sosem voltam és rettegek ttól, hogy mennem kéne :/
6/16 A kérdező kommentje:
De most bocsi utolsó, de ha van valami bajom, akkor honnét fogják megtudni, ha nem nézik meg? Mert lehet prosztatarákom van de ilyen még a családban nem volt senkinek.
2016. nov. 24. 20:45
7/16 anonim válasza:
Az a lényeg, hogy bemesz, és elmondod a panaszod, de ha nincs semmi gond, akkor is kerheted hogy vizsgaljanak meg, és pont olyan vizsgálatokat fognak elvegezni, amilyet kérsz, vagy szükségesnek talál az orvos.
8/16 anonim válasza:
úgy, hogy vizelési problémáid lennének, stb, mert ha a prosztatával van valami akkor megdagad...és az már szimptóma egy prosztata vizsgálathoz...vagy ha az orvos olyan, akkor lehet automatikusan vizsgálja...én egézségugyi vagyok és én a normát mondom, de nem tudom, hogy hogy vizsgál egy adott urológus..
9/16 anonim válasza:
az orvosal végzett kivizsgálásoknak okainak kell lennie...az orvost a bitosító fizeti...és ha most valaki elmegy az orvoshoz butykovel a lábán, akkor a bitosído csak a butykokivizsgálást fizeti neki át...nem fogja még a beteg manduláját is nézni, ha nincs adekvát panasza, amit o diagnosztikálni tudná...
10/16 anonim válasza:
Egeszseges ember nincs, csak rosszul kivizsgalt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!