Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Tudom sok ilyen kérdés volt...

Tudom sok ilyen kérdés volt már az utóbbi pár napban, de azért megkérdezném. Ha egy teljes urológiai vizsgálatot kérek a kórházban mik tartoznak abba bele?

Figyelt kérdés
Tehát pl a prosztata megvizsgálása, vizelet vizsgálat, sperma vizsgálat? Vagy mik?

2016. nov. 24. 18:24
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
És ha esetleg azt szeretném kideríteni, hogy teljesen egészséges vagyok-e és hogy nem vagyok-e impotens vagy hasonló infók, akkor azt hol/hogyan tudnám kivizsgáltatni, ha nem az urológián? Ezért menjek el magándokihoz és perkáljak súlyos 10ezreket, ha nem többet?
2016. nov. 24. 23:31
 12/16 anonim ***** válasza:
47%
miért akarsz te olyan csokonyosen ilyen vizsgálatokat??? menj el akkor valami urológushoz és mond neki, hogy te saját egézséged érdekében minden féle kivizsgálást szeretnél, ha már annyira át akarod magad nézetni, de már ha annyira tisztában akarsz lenni az egézségeddel, akkor csináltass cystoskopiát is, mikor egy vastag kamerát vezetnek fel a péniszeden keresztul a húgyhĺyagodba, vagy prosztata biopsiát, amikor a herezacskó alatti részen felszúrnak a prosztatádba stb...és pénisz doppler, mikor fetékanyagod szúrnak a péniszed ereibe és úgy ultrahangolják...ezek mutattják ki a teljes állapotodat...
2016. nov. 24. 23:57
 13/16 anonim ***** válasza:
gondolom nem áll neki eléggé és szeretné kivizsgáltatni magát. és ezt nem akarja így közölni az urológussal. jól értelek?
2016. nov. 26. 15:29
 14/16 A kérdező kommentje:
Csak szeretnék egy kivizsgálást, mielőtt egy komoly kapcsolatba belekezdenék. Nem szeretném, hogy (tudom hogy nem sok esély van rá) hogy mikor már szeretném, nem lehetne gyerekem, mert kiderül impotens vagyok vagy ilyesmi, nem mellesleg a komolyabb problémák.
2016. nov. 27. 10:08
 15/16 anonim ***** válasza:
amint írtam, minden problémának meg van a szimptómája...ja impotens lennél. nem állna fel...ha prosztatáddal lenne probléma, megnyilvánulna...
2016. nov. 27. 19:09
 16/16 anonim ***** válasza:
azt hogy nem áll fel azt te tudod megmondani a dokinak nem ő fogja neked. nem áll majd neki ott cumizni, hogy minden OK-e :D
2016. nov. 27. 19:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!