Ha elmegyek urologushoz prosztata vizsgalatra. Hogyan vegzi a vizsgalatot a doki? Es az aszisztense is ott lessza vizsgalaton? 20 eves vagyok
Veres a vizeletem azert kell menjek.
Mit csinal ott velem a doki?
Teljesen egyetértek a második válaszolóval és még annyit tennék hozzá kedves egyes,hogy kétlem,hogy zavarba tudnád hozni az asszisztenst,hiszen ő is EÜ-t végzett és máshogy áll hozzá ahhoz,amit mondasz,mint egy "átlag" ember.Akkor lenne jogos az amit mondasz,ha egy sima titkárnő lenne,végzettség nélkül,akinek tényleg semmi köze a szakmához,csak mivel unatkozott bement az orvoshoz szétnézni.
Egyébként nem kell aggódni kedves kérdező,teljesen fájdalommentes a vizsgálat és azért az orvosok törekednek arra,hogy ne érezd magad kellemetlenül.Valószínűleg egy vizelettesztet is fognak nézni(vagy neked kell bevinni a reggeli vizeletet)
Jobbulást.
Kedves fiatalok !
Rosszul ne legyetek már a nagy szégyenlősségtől .
Orvosi intézményben ,lehet az magán vagy állami,nem divat a szégyenlősség .
Te csak egy eset vagy ott,a nagyon sok többi beteg mellett.
Akár 3an is lehetnek egy rendelőben.1 nő,a ki a számitőgépen ellenőrzi az adataidat,írja mindazt amit a betegségedről elmongasz.Aztán azt is amit a doki vizsgálatkor észlel .Esetenként lehet egy aszisztens nő is,ha éppen engedi a létszám ,és a doki is kéri .
Majd ha 10 x mész,amit nem kivánok,eszedbe sem jutnak ilyen dolgok .
Kulturáltabb helyen elkülönített vizsgáló van kialakítva,el van függönyözve a vizsgálóágy.Én csak ilyen helyen jártam eddig és nem Leszek,kisvárosi kórházban.És oda csak te,még az orvos mész be,nem lát oda senki.
Ez egy kellemetlen vizsgálat csak annak van ott a helye aki megvizsgál,nem kell ezt még kellemetlenebbé tenni.
Már megint felturbózódni látszik 1 urológiai vizsgálat.
Tudom hasonlitani az éves iskolaihoz .Államiban azt kell elfogadni ami van,és ott ahova tartozok .
Akinek ez nem tetszik,hisz nem kötelező ide menni,az menjen oda magán rendelésre,ahol csak a doki van.Igaz ennek ára is van .Sok esetben magánban is azzal a dokival van találkozó,aki az SZTK ban rendel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!