Hogy lehet egy ilyen facebook hozzászólás után perelni, és meg is nyerni? Mi folyik itt?
Miért ne illethetné ilyen szavakkal bárki is nyilvánosan a másikat, ha ez a véleménye róla? Itt tartunk, hogy minden szarért perelni lehet?
Dehogyis. Én fb-n már mindenkit elküldtem a **@#$.
Pont ezért szerintem már a környék is le van bannolva...
Egy pór nép be mert szólni egy fidesz szolgának, ezért a havi 47 millás fizetés mellé most még több pénzt kap.
#4/4
Azért Orbánról írnak ennél cifrább dolgokat és senki nem perel. Nézd meg egy random 444 vagy hvg cikk kommentjeit. Szerintem itt valami rohadt nagy félreértés van az ügyben.
Utolsó fb-n a nem-fideszes weblapokon szinte folyamatosan szidják gyalázzák a fideszt átlag napi 1-2 ezer hsz-el.
De az a vicc hogy a fideszmédiás hozzászólók is csak gyalázzák mocskolják a fideszt.
A fideszes hsz-előket nagyon megverik esélyük sincs.
Igen írnak cifrább dolgokat is ez kb vicc kategória.
Ha orbán mindenkit perelne összeomlana az ország...
Csak a balos újságok hergelnek, mint mindig. 😛
Menj fel a Facebook oldalára és nézd meg a sok proli még leírja újra és újra...
Bár a libek nem mindig tudják, hol a határ...
5-re:
Igen, tegnap a 24.hu erről szóló cikke után is megjegyezték a kommentelők, hogy Orbán semmit se tett, amikor Simicska elmondta híres "Orbán egy g...." című mondatát, majd O1G feliratok, sőt pólók jelentek meg sok helyütt, majd később Simicska a saját hirdetőszlopaira festette fel ugyanezt.
Ezzel Radnóti Ákos győri alpolgármester csak a saját kisstílűségét bizonyította.
Ráadásul ez eddig egy senki által nem olvasott FB-komment volt, most viszont minden ellenzéki média címoldalon hoz egy mosolygós Radnóti Ákos-képet, és alatta a cím, hogy őt f...nak nevezték. Szóval most már egy egész ország tudja, hogy ő micsoda - legalábbis egy kommentelő magánember szerint. :-)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!