Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Hogy lehet egy ilyen facebook...

Hogy lehet egy ilyen facebook hozzászólás után perelni, és meg is nyerni? Mi folyik itt?

Figyelt kérdés

[link]

Miért ne illethetné ilyen szavakkal bárki is nyilvánosan a másikat, ha ez a véleménye róla? Itt tartunk, hogy minden szarért perelni lehet?

2020. júl. 24. 07:33
 1/9 anonim ***** válasza:
59%
Így néz ki egy diktatúra. Majd lassan megértitek.
2020. júl. 24. 07:45
 2/9 anonim ***** válasza:
Örülök mindig, amikor egy internetes trollt megbüntetnek viszont ez nem az a kategória, ami büntetést érdemel, körül lehet nézni, mi van az interneten, ez semmi ahhoz képest se és önmagában se.
2020. júl. 24. 07:46
 3/9 A kérdező kommentje:
Engem nem érdekel egyébként a politika, de ez azért nagyon gáz.
2020. júl. 24. 07:47
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Dehogyis. Én fb-n már mindenkit elküldtem a **@#$.

Pont ezért szerintem már a környék is le van bannolva...

Egy pór nép be mert szólni egy fidesz szolgának, ezért a havi 47 millás fizetés mellé most még több pénzt kap.

2020. júl. 24. 07:48
 5/9 anonim ***** válasza:

#4/4

Azért Orbánról írnak ennél cifrább dolgokat és senki nem perel. Nézd meg egy random 444 vagy hvg cikk kommentjeit. Szerintem itt valami rohadt nagy félreértés van az ügyben.

2020. júl. 24. 07:56
 6/9 anonim ***** válasza:

Utolsó fb-n a nem-fideszes weblapokon szinte folyamatosan szidják gyalázzák a fideszt átlag napi 1-2 ezer hsz-el.

De az a vicc hogy a fideszmédiás hozzászólók is csak gyalázzák mocskolják a fideszt.

A fideszes hsz-előket nagyon megverik esélyük sincs.

Igen írnak cifrább dolgokat is ez kb vicc kategória.

Ha orbán mindenkit perelne összeomlana az ország...

2020. júl. 24. 08:05
 7/9 anonim ***** válasza:
11%

Csak a balos újságok hergelnek, mint mindig. 😛

Menj fel a Facebook oldalára és nézd meg a sok proli még leírja újra és újra...

Bár a libek nem mindig tudják, hol a határ...

2020. júl. 24. 08:05
 8/9 anonim ***** válasza:

5-re:

Igen, tegnap a 24.hu erről szóló cikke után is megjegyezték a kommentelők, hogy Orbán semmit se tett, amikor Simicska elmondta híres "Orbán egy g...." című mondatát, majd O1G feliratok, sőt pólók jelentek meg sok helyütt, majd később Simicska a saját hirdetőszlopaira festette fel ugyanezt.

Ezzel Radnóti Ákos győri alpolgármester csak a saját kisstílűségét bizonyította.

Ráadásul ez eddig egy senki által nem olvasott FB-komment volt, most viszont minden ellenzéki média címoldalon hoz egy mosolygós Radnóti Ákos-képet, és alatta a cím, hogy őt f...nak nevezték. Szóval most már egy egész ország tudja, hogy ő micsoda - legalábbis egy kommentelő magánember szerint. :-)))

2020. júl. 24. 08:53
 9/9 anonim ***** válasza:
Ha ebből jogerős ítélet lesz, akkor úgy bæsznak ki minket az EUból, hogy a lábunk nem éri a földer. Nem mellesleg Strassburgi bíróságig fog menni
2020. júl. 24. 09:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!