A napokban írtam a fidesz facebook oldalára egy hozzászólást, amiben a soros terv 2. 0 elérhetőségét kérdeztem, ez után szó nélkül tiltottak. Miért?
Figyelt kérdés
Szó szerint, ez volt a kérdésem: "honnan tölthető le a soros terv 2.0-ás verzió? A fidesz.hu FTP-n fent van? Egyébként azt súgta gyuribácsi, hogy már a javított, 2.1-es verziót is kiadta. Nem lehet automatikusan frissülőre állítani?"2018. dec. 19. 17:53
1/8 anonim válasza:
Elég gyengeelméjű vagy, ha nem érted. Viccet csináltál a dologból, ezért tiltottak.
2/8 anonim válasza:
Mert államtitoknak minősül, és csak Dr. Orbán Viktor királyunk és szűk hűbéresei ismerhetik a sátáni terv részleteit. Azért, hogy így sikeresen megvédhessenek a migránsoktól.
3/8 anonim válasza:
#1 Hiszen ez az egész egy vicc, semmi komoly nincs benne, így miért is kéne komolyan venni?
4/8 anonim válasza:
Mert még csak béta állapotban van. Előbb össze kell hozzá hordani egy csomó butaságot, hogy hitelesebbnek tűnjön!
5/8 A kérdező kommentje:
#1 micsoda? Én szeretnék olvasni a soros tervből, különben nem tudom megvédeni magunkat a migránCSOKtól, sem a brüsszelektől, sem a sorostól!
Rettegek! Féltem az ánuszomat, és a munkahelyemet a semmirekellő emberevő migránsoktól!
2018. dec. 19. 18:46
6/8 anonim válasza:
Úgy tűnik megértették az iróniát, és ebből rájöttek hogy te nem vagy Fideszes ezért letiltottak. "Mi soha nem vetemednénk ahhoz, hogy elhhalgattassuk a velünk egyet nem értőket".
7/8 anonim válasza:
Na látod, egy poén kedvéért most nem tudod olvasni a portált, és a hozzászólásokat. Most kin fogsz röhögni?
8/8 anonim válasza:
6-os!!
plagium-ot kovetett el orban!!
az a mondasa,;-("mi soha nem vetemednenk arra.....stb")- szorol szora egyezik Rakosi-eval!! orban is a szemelyi kultuszra ahitozik!!orban hatalomvagya merhetetlen!!orbannak CSAK es KIZAROLAG egy dolog szamit,; "orban"!!
"sorosterv" pedig NEM LETEZIK!! soha nem is letezett ezt mar elismerte-(bevallotta)- Retvari hivatalosan is!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!