Szerintetek a Soros Terv 2. 0 végrehajtását is meg fogja tudni akadályozni a kormány?
Figyelt kérdés
Soros biztosan sokat tanult az előző terve kudarcából, annak okaiból, és most már sokkal felkészültebb lesz. Ez valószínűleg sokkal keményebb dió lesz, de én bízom benne, hogy a kormányunk ezzel is megbirkózik.. Szerintetek mi lesz ennek a vége? Én kemény harcra számítók, de végül mi győzünk ebben biztos vagyok !2018. dec. 19. 16:53
1/7 anonim válasza:
Bizony hogy meg! De még a Soros Terv 3.0-át is , csak azt még nem dolgozták ki a fidesz ötletgyárosai. A 2.0 is még csak félkész.
3/7 anonim válasza:
Minden évben lesz egy újabb generációs Soros Terv!
4/7 anonim válasza:
2.1-es a legújabb verzió, már azt kell akadályozni!!!888
5/7 anonim válasza:
Retvari Bence a fideSS egyik nyikhaja hivatalosan elismerte nyilvanossag elott,; NINCSEN es Sosem volt SOROS TERV!!
ezt az egeszet a fideSS talalta ki espedig egy szelsojobbos -(az akkori erosen nyilas jobbikbol)-fereg segedelmevel-(Posta Imre)-osszetakoltak a "made in hungary cion bolcsei jegyzokonyvet"!!
ami ugyanolyan ocska hazugsag mint az eredeti "mu"-nek gunyolt szar amit a cari ohrana kotyvasztott ossze!
6/7 anonim válasza:
Brüsszelt és az ENSZ-t is megállítottuk már, a Soros Terv 2.0 semmiség lesz!
7/7 anonim válasza:
6/6
nincs se soros terv 1 sem soros terv 2!!
soha nem is volt!!
ocska fideSS hamisitvany!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!