Boon (Borsod Online) Facebook oldalán miért nem tekinthetők meg az Orbán évértékelőjéről szóló bejegyzés alatti hozzászólások? (jelenleg összesen 6 db)
Megnéztem, más bejegyzéseknél látszanak a hozzászólások. Ennél a bejegyzésnél 6 hozzászólást ír, de akárhogy rendezem, nem hozza fel őket. Asztali PC-n és telefonon is megnéztem.
Hajdú Online dettó ugyanez. 4 hozzászólás + nem sokkal utána van egy másik bejegyzés az eseményről, 14 hozzászólást nem hoz be.
Pl itt a 14 hozzászólásos:
Itt meg a Boon:
Ti látjátok?
Nekem sem mutatja meg.
Orbán mindent az ellenőrzése alatt akar tartani, nehogy valamelyik hazugságával nyílvánvalóan lebukjon!
Ebbe bele kell hogy tartozzanakn a róla alkotott vélemények is! Nehogy már kiderüljön, hogy az emberek többsége a p'csába küldi!
Rossz kategória. Ezt a számítástechnikai fórumba kellett volna írnod, semmi köze nincs a politikához, ez a facebookon egy bug, ha beütöd googleba rengeteg szó esik róla
Bug legfeljebb annyi, hogy az összes eddigi hozzászólást számlálja, a törölteket is.
"Mi soha nem vetemednénk arra, hogy elhallgattassuk azokat, akik nem értenek egyet velünk"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!