Egy felvett telefonbeszélgetés alapján ki lehet deríteni,beazonosítani,hogy kié?
Abban az esetben is,ha elváltoztatja?Úgy értem,ha valaki telefonban fenyegetőzik,ez rögzítve van,akkor ,ha elváltoztatja akkor is betudják azonosítani,hogy kihez tartozik?
Ilyen felvétellel lehet a rendőrséghez fordulni?
"Ilyen felvétellel lehet a rendőrséghez fordulni?"
Igen, lehet. Persze nekik is nehéz lesz kideríteni, lehet, hogy nem is erőltetik meg megukat, de amúgy rendőrségi ügy. (Volt már akit lecsuktak telefonos fenyegetés miatt.)
A felvétel a bizonyításhoz fontos, illetve, hogy egyáltalán foglalkozzon veled a rendőrség. A hívót beazonosítani a hívás időpontja alapján tudja a rendőrség. A számod és a hívás időpontja alapján a te szolgáltatódnál kikérik, milyen számról jött a hívás, és ha az magyarországi, akkor a hívó szolgáltatójától azt is ki tudják kérni, hogy kinek a nevén van a szám.
Külföldi szám esetén már sokkal bonyolultabb az ügy, főleg, ha még csak nem is EU-s szám, hanem valami ukrán, albán, boszniai feltöltőkártyás mobilszám, ez esetben kb esélytelen megtalálni a hívót, ha csak nincs egy nagyon egyértelmű haragosod.
Én tudom ki ő,csak bizonyítani nem.Telefonszám hozzá tartozik az ő nevén van,de arra meg rá lehet fogni,hogy én vettem neki.
Nekem volt már olyan telefonom\számom,ami más (az ő)nevén volt,mert ő vette nekem.
Úgy tudom neki legalább kettő van, de az ismerőseim pedig úgy,hogy nekem van kettő.
Ezért gondoltam rá, ha megvan a fenyegetés akkor onnantól kezdve egyértelműen megtudnák állapítani,hogy nem az én hangom az.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!