Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Legális saját tulajdonú...

Legális saját tulajdonú földterületen ideiglenesen mobilházban vagy lakókocsiban lakni miközben folyik a házadnak a felújítása ?

Figyelt kérdés

Tegyük fel van egy saját tulajdonú lakhatásra alkalmas házad egy telken amely felújításra szorul és nem akarsz pénzt költeni albérletre vagy szálláshelyre a felújítás ideje alatt ...

Jogod van ilyen esetben mobilházban vagy lakókocsiban lakni a saját területeden miközben folynak a felújítással kapcsolatos munkák ?

És ha igen akkor melyik önkormányzati szervhez érdemes fordulni ha ilyen ügyben szeretnél érdeklődni ?

2020. júl. 16. 03:29
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem annyira nem ritka dolog, nekem viszonylag sok ismerősömnek van/volt saját lakása 30 év alatt. Meg családi háza is.

Megjegyzem, nyilván 99%-uknak a szülők komoly összeget belefinanszíroztak vagy az elhunyt nagyszülő lakását kapták meg. Plusz hitel persze, ha kellett, de én személy szerint olyan 30 alatti férfit/fiatal pár nem ismerek, aki maga totál önerőbő, szülői segítség nélkül vett volna lakást - biztos van ilyen is, csak nagyoj kevesen. Akinek 30 alatt ingatlana van, annak szinte mindig a szülők közbenjárása révén van.

2022. ápr. 17. 19:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!