Ha Németországban ilyen komolyan van véve, hogy tilos a torrentezés, akkor, ha egy németországi IP-című VPN-el torrentezem pl. Magyarországról, megbüntethetnek ott érte valakit úgy, hogy nem is tud arról, hogy "mi folyik" az IP-címén?
https://www.gyakorikerdesek.hu/politika__torvenyek-jog__1054..
A linkelt kérdés kapcsán merült fel bennem a kérdés, amit kiírtam.
Utolsó. Sikerült értelmezni a kérdést? ;) Azt kérdeztem, hogy mivel - az én magyar IP-címemet elfedi egy NÉMET ip-cím... amelynek nyilvánvalóan van egy "üzembentartója"/tulajdonosa... Mivel látják, hogy az a NÉMET ip-cím torrentet "forgalmazott"... Ezért ŐT megbüntethetik-e. Úgy, hogy nem is tudott arról, hogy esetleg mi történt az ő hálózatán. Még a kérdésbe is beleírtam ezt, hogy ne lehessen félreértés/szövegértési nehézségekkel küzdő emberek is megértsék.
Ja, 2 zöld pipád van, mindent értek. :D
A jobb VPN szolgáltatók semmit sem naplóznak, mert olyan országban van a székhelyük, ahol ezt megtehetik, pl. a NordVPN Panamában.
Ha német hatóságok bírói végzéssel követelik egy ip címük felhasználóinak adatait, akkor is azt mondják, hogy bocsi az ügyfeleinkről semmit sem tudunk, mert ránk a panamai törvények vonatkoznak, semmit sem naplózunk.
#4: köszönöm, rányomtam a válaszodnak megfelelő jelre.
#5: úgyszint :D
Torrentezni Németországban sem bűn és a világ más országában sem.
Illegálisan fel- vagy letölteni jogvédett tartalmat, na, az büntetendő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!