Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Szerintetek esélyes, hogy...

Szerintetek esélyes, hogy lesz még egy kijárási korlátozás?

Figyelt kérdés

Mivel már közeleg a koronavírus második hulláma, a legtöbben már készülődnek is rá, elgondolkodtam azon, hogy vajon újra bevezetik a kijárási korlátozást? A teljes tilalomba az amúgy sem valami stabil gazdaságunk belerokkanna, de egy újabb korlátozás is eléggé megviselné.

Olvastam, hogy a WHO azt nyilatkozta, hogy bebizonyosodott amit sejtettek, miszerint a levegőben is terjed a vírus. Így lenne bármi értelme egy ilyen jellegű intézkedésnek? Például ha kimegy az ember az erkélyre egy cigire vagy kávéra akkor elkaphatja mondjuk a szomszédtól. Ha pedig ennél jobban szigorítanának azt nem bírnák már az emberek.

Ez a korlátozás is nagyon rossz volt. Nem vagyok az a nagy kimozdulós, de nyomasztott, gondolom ezzel még sokan így vannak.

Nektek mi a véleményetek?

2020. júl. 9. 12:49
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:

#20 Ha lázadás lesz leverik. Szerbiai helyzet sok mindent előre fog jelezni.

Sajnos egyszerűen nem tehetik meg, hogy a korábbiak után, ne legyen újra kijárási korlátozás. Ha nem lesz, akkor lázadás lesz.

2020. júl. 10. 14:08
 22/23 anonim ***** válasza:
100%

#20! A válságot a vírus csinálta, a kormány csak reagált rá.

"Barátom korházban beteghordó.

Nem mondott olyat, hogy roham volt tavasszal a korona miatt."

Én meg kórházi szakdolgozó, és elmondom azért nem, mert aki csak gyanús volt, azt küldeni kellett az erre kijelölt kórházakba.

"csak amit a főnökük mondott, azt kellett csinálni."

Ez a legtöbb munkahelyen akkor is így van, ha nincs járványügyi veszélyhelyzet.

2020. júl. 10. 14:14
 23/23 anonim ***** válasza:
70%

"Meg mellesleg vajon immunrendszerről hallottak már? És még egyszer hangsúlyozom, akinek ezzel baja van, az másba is bele fog halni!"

Akkor tulajdonképpen ránk akkor semmi szükség, egyszer mindenki meghal, akkor minek van egyáltalán az egészségügy? Ha az immunrendszered úgy megvéd mindentől, akkor semmi baj, mi be is zárhatjuk a boltot.

Szerencsére az emberek 99%a azért nem ragadt le itt. Immunrendszere az ősembernek is volt, mégis több betegség kínozta annál, ami most van, mert neki se védőoltásai, se antibiotikumai, se prevenciója nem volt, Csak jó erős immunrendszere, az valahogy nem volt csak erre volt elég.

2020. júl. 10. 14:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!