Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Tüntetésen arc eltakarása?

Tüntetésen arc eltakarása?

Figyelt kérdés

Azt tudom, hogy tömegrendezvényeken szabálysértés az arcát eltakarni az embereknek, hogy ne lehessen azonosítani. Viszont ha nézünk egy békés tüntetést, akkor ez nem jogosulatlan kicsit?

Például, ha van egy melegfelvonulás és valaki támogatja, de nyílvánosan nem szeretné felvállalni hogy támogatja őket vagy hogy meleg és ebből kifolyólag símaszkot visel hogy például médiában szereplő képeken ismerősei ne ismerjék fel. Vagy ha valaki támogat valamit, az vállalja fel nyílvánosa, ne legyenek ilyen "anonim támogatók"? Nem feltétlen a melegfelvonulásokra gondolok, azt csak példának mondtam.

De azért ettől függetlenül mindig van valaki(k) a tüntetéseken, akik rendre kitakarják az arcukat. Ti voltatok már így, és hagyták vagy megbüntettek ezmiatt hogy eltakartad az arcod hogy ne legyél azonosítható?

Szerintem jobb lenne egy olyan rendszer, hogy előre kellene névvel jelentkezni az ilyen rendezvényekre a hatóságnál, amit diszkréten kezelnének, és hagynák hogy eltakard az arcod de ha gáz van akkor a nevek alapján felelősségre tudnák vonni a balhézókat.

Nektek mi erről a véleményetek, mit gondoltok erről?

2020. júl. 9. 12:04
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

#10 Tudod nagyon ciki ám ha kiderül hogy nem tudsz értően olvasni.

"Mert olyan volt hogy kötelezően kellett támogatni egy szivárványos kezdeményezést," Sehol nem írtam szivárványos tüntetésről. Szerepelt eleget a médiában, mennyire volt "választható" egyes cégeknél a szivárványos póló viselése vagy az akció támogatása.

De te egy dolgot sem tudtál mondani amivel igazoltad volna az állításodat, csak próbáltál hazudni egy újabbat. Hiába próbálkozol a komcsizással, csak saját magadról állítasz ki szegénységi bizonyítványt vele és azt mutatod, te is jól tudod hogy buktad a választ.

Amikor nincsenek érvek és te is tudod hogy vesztettél, akkor jön a mocskolódás, komcsizás. A nácizást még bedobhatod, de előre szólok, az már űbergáz lenne.

2020. júl. 10. 11:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!