Tüntetésen arc eltakarása?
Azt tudom, hogy tömegrendezvényeken szabálysértés az arcát eltakarni az embereknek, hogy ne lehessen azonosítani. Viszont ha nézünk egy békés tüntetést, akkor ez nem jogosulatlan kicsit?
Például, ha van egy melegfelvonulás és valaki támogatja, de nyílvánosan nem szeretné felvállalni hogy támogatja őket vagy hogy meleg és ebből kifolyólag símaszkot visel hogy például médiában szereplő képeken ismerősei ne ismerjék fel. Vagy ha valaki támogat valamit, az vállalja fel nyílvánosa, ne legyenek ilyen "anonim támogatók"? Nem feltétlen a melegfelvonulásokra gondolok, azt csak példának mondtam.
De azért ettől függetlenül mindig van valaki(k) a tüntetéseken, akik rendre kitakarják az arcukat. Ti voltatok már így, és hagyták vagy megbüntettek ezmiatt hogy eltakartad az arcod hogy ne legyél azonosítható?
Szerintem jobb lenne egy olyan rendszer, hogy előre kellene névvel jelentkezni az ilyen rendezvényekre a hatóságnál, amit diszkréten kezelnének, és hagynák hogy eltakard az arcod de ha gáz van akkor a nevek alapján felelősségre tudnák vonni a balhézókat.
Nektek mi erről a véleményetek, mit gondoltok erről?
Jogos a megjegyzés. Mégis hogyan akar valamit/valakiket támogatni ha nem hajlandó felvállalni hogy támogatja?
Az ilyenre nem a tüntetés való, hanem egy lájkolás vagy anonim szavazás.
A választáson, népszavazáson pl. pontosan azért titkos az eljárás, hogy szabadon dönthessen mindenki belátása szerint, anélkül hogy emiatt bármi érhetné. De egy tüntetés, felvonulás nem ilyen. Ott éppen az a lényeg hogy az emberek kiállnak azért amiért tüntetnek, felvonulnak. Ha maszkban bárki mászkálhatna, akkor simán fel lehetne bérelni tömegeket fillérekért hogy ott masírozzanak hirdetve hogy "Szabadítsátok fel a kertitörpéket" "Free kertitörpék!" meg "A kertitörpéknek is vannak jogaik", aztán ki lehetne kényszeríteni a parlamentből hogy foglalkozzanak a kérdéssel - miközben rajtam kívül a kutyát nem érdekli, mert baromság, csak volt néhány millió forintom amit buliból kifizettem egy 2 órás menetelésért pár ezer embernek.
#7 erről van szó, ez az utódjaikról, a fideszről is elképzelhető.
Az pedig mint tudjuk hogyha a valaki egy ilyen tüntetésen részt vesz és államiközeli alkalmazott, akkor az bukja a munkáját, ha azonosítja a párt.
Tudjátok az olyan állam közeli alkalmazottak, akiknek kötelező kimenni támogatni a pártot időnként... ha meg akarják tartani a munkájukat.
#8 Aha. És onnan képzelged ezt a fideszről - hogy az elmúlt 10 évben nem történt semmi ilyesmi? Hogy a komcsik utódpátja az mszp, és a dk abból szakadt ki azok meg a jelenlegi ellenzéki összefogás közepét alkotják? Vagy mi alapján?
Eddig is nagyon sokan megjelentek a tüntiken. Persze ha a következő gigamega kormánybuktató tüntin is csak majdnem lesznek 100-an, akkor ne csodálkozzon az akit felismernek és kiröhögnek. Mert ennél több nem ért eddig sem senkit!
Miért hazudsz mindig? Mégis hol volt mostanában olyan hogy "állam közeli alkalmazottak, akiknek kötelező kimenni támogatni a pártot időnként... ha meg akarják tartani a munkájukat."?
Mert olyan volt hogy kötelezően kellett támogatni egy szivárványos kezdeményezést, de az éppen nem a mostani kormánypártokhoz volt köthető - hanem ellenükben.
#9 miért hazudsz? Ja, mert komcsi(fideszes) vagy, nálatok ez az alap.
Hol volt kötelező szívárványos tüntetésre kimenni?
A fidesz tagsága, MSZMP, KISZ funkcionáriusokból áll. Működése olyan, mint az általatok, komcsik által imádott "boldot békeidők"-ben.
Maszopnak kb már csak a hivatalos jogutódság maradt, az komcsik belőle már rég átültek a fideszbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!