1/8 anonim válasza:
Hát, ha ilyen lazán árulják a neten, akkor nem hiszem. Mondjuk, túl jó ízlésre nem vall...
2/8 anonim válasza:
Nem hinném, hogy bàrki is levetetnè, nem egyértelmű az felirat rajta (szerintem)
Egyébkènt igen.
Btk. 335. § Önkényuralmi jelkép használata
335. § (1) Aki horogkeresztet, SS-jelvényt, nyilaskeresztet, sarló-kalapácsot, ötágú vöröscsillagot vagy ezeket ábrázoló jelképet
a) terjeszt,
b) nagy nyilvánosság előtt használ, vagy
c) közszemlére tesz,
ha súlyosabb bűncselekmény nem valósul meg, vétség miatt elzárással büntetendő.
Csak egy példa. [link]
3/8 A kérdező kommentje:
Rendben köszönöm. De ez úgy konkrétan nem jelvény tudtommal🤔. De azért köszi!
2020. júl. 8. 16:51
4/8 anonim válasza:
Nem jelvény, de az azt ábrázoló kép is tilos.
“ vagy ezeket ábrázoló jelképet”
5/8 A kérdező kommentje:
Mi NEM tilos Magyarországon?🤣🤣
2020. júl. 9. 00:14
6/8 anonim válasza:
Nem kapsz érte semmit nálunk
Egy nyolc éves srác meztelen csajos pólóban volt és le se szidták
7/8 A kérdező kommentje:
Hát remélem. Egyik haveromnak A.M.F feliratú pólója van, mesélte bement rendőrségre azt mondták neki legközelebb ne ebbe menjen 😂
2020. júl. 9. 20:41
8/8 anonim válasza:
Ha érdekel, Nekem most van Sonnenrados pólóm is, abba is végigmászkáltam a nyilt utcán, mégsem állitott meg emiatt senki sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!